Zobacz pojedynczy post
stary 19-11-2008, 07:37   #36
Rozenix
Użytkownik Forum

Rozenix's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2008

Profesja: Paladin
Świat: Noob&Newbie
Poziom: db
Skille: dobre
Poziom mag.: db
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Emilioo Pokaż post
Teraz, tych GMow jest na tyle duzo, ze na samej harmonii slyszalem o GMach "sympatyzujacych" Ruthless; tak wiec jezeli to prawda napisalbym complain do CS z wyjasnieniami - prawdopodobnie moga sprawdzic logi z rozmow.
Emilioo - a'propos tego co Napisałeś to masz rację a ja mam dowody. Miałem kiedyś nieprzyjemną sytuację na Harmonii na dragach - koleś bił mi dragi perfidnie, więc zacząłem się z nim kłócić. Kłótnia doprowadziła do tego że koleś nagle się przelogował i zobaczyłem kogo? GM Bot Smasher (czy jakoś tak). Zacząłem się kłócić z GMem i wiesz co ? Sprowokowałem go do tego że sam przyznał iż Herganon jest jego pupilkiem i że mogę mieć problemy z POI (po prostu wyłożę się na POI). Zaznaczam, że to była rozmowa między mną a GM-em. Zrobiłem SSa, save okna default no i zabrałem się za pisanie skargi do Cipów na GMa. Efekt był mizerny. Odpisali mi, że będą mu patrzeć na ręce i jeśli udowodnią mu wykroczenia to poleci ze stanowiska. I to tyle.

Dodam na marginesie, że Herganon mimo iż był lub jest dalej Senior Tutorem to na sucho uchodzi mu noobowanie - a dlaczego to już wiesz.
Rozenix jest offline   Odpowiedz z Cytatem