Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LubieChipsy
Powiem ci ze jesteś jebanym idiotą bo są kurwa rzeczy z których się smiać nie powinno -,- ciekawe czy bys tz tak napisał jak by ci matka albo ojciec zmarli?? "haha juz teraz nikt mnie do lekcji nie będzie ganiał"
debil jestes i tyle
daj nick chara to pogadamy
|
z takim pierdolonym buttfaggotem nie gadam, idz sie dalej gwintowac pedale przed swoim female charem. A moze lepiej opierdol jeszcze raz kogoś pokroju Mitzory (czy jak tam temu 200+ RP). Jestes gownem i zerem, sam sobie sie dziwie czemu do takiego pedo-zlodziejskiego smiecia odpisuje i marnuje na szmate twojego pokroju moja piekna klawiature.
Cytuj:
Jesteś zjebany na maxa ;< jak już ktoś up napisał są pewne rzeczy z których se nie żartuje ...
|
Ojojojojojoj cry me a river xddddd
Cytuj:
pyt .SzmatoU_FrOm_D00pa_RuMUNA na h** Ty tu zaglądasz ?Kolegow szukasz?
|
pyt. a po
CHuj Ty tu zagladasz? Nawet sie wyslowic nie umiesz poprawnie zacofancu.
Cytuj:
nicku w Tibi ( bo ma cykora i zaczyna gadać tekstami typu ,, i co przyjdziesz z ekipa br do mnie '' <- tym się zresztą pokazał kim jest itd. ehhh już niedługo tylko pacca kupie zaliczysz pare razy temple
|
Rzal of luminera kup sobie cos na pamiec o ile na tym twoim zadupiu jest jakas apteka. Acha xdddddd powodzenia w trapowaniu mnie na rooku ze swoim paccem. Btw co znaczy niedlugo kupie? Babce przyjdzie renta to podjebiesz i kupisz pacc, nie? chuj ze pozniej pol rodziny nawet ziemniakow nie bedzie moglo zjesc bo nie bedzie za co. PwNz so hard =o
PS. wreszcie udalo mi sie sprowokowac kilku zjebow z tego forum =D
UP
JEST TO NIE KTO INNY JAK SZMATOŁ DRUID OF LUMINERA - NA FORUM LUMINEROS A KOSZULKE MA FIRMY LIKE ( TANIA PODROBA NIKE)