Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartholomew
szczyca sie tym, sa niby "dziecmi ulicy". jaraja sie tekstami, ktore czesto z logicznoscia maja niewiele wspolnego, nie mowiac juz o ich poziomie..
|
Po prostu pięknie ujęte

Pamiętam jak kiedyś szedłem ulicą i chcąc ,nie chcąc przypadkowo usłyszałem rozmowę dwóch 13-14 latków...gadali o tym jak koleś się najeb*** na imprezie itp..to że 13 latek chleje na potęgę chyba nikogo już dzisiaj nie zdziwi , ale nie wytrzymałem gdy usłyszałem odpowiedz tego 2...cytuje "Ej ziom weź k**** kiedyś musimy razem k**** UDERZYĆ W PUCHARA" nie wytrzymałem...wybuchnąłem takim śmiechem ze pól miasta mnie słyszało

Całkiem sporo było takich tekstów ,że gdzie się nie ruszyło wszędzie jakieś dzieciaki się tym jarały

"My robimy te manewry ziom wiesz elo" itp

Ja jestem anty jeśli chodzi o taki HH jak napisałem wcześniej..a co do Elda,paktofoniki , kiedyś Grammatiki i Jeden osiem L(przed tym jak zaczęli tworzyć pop a nie HH ) i innych raperów
TWORZĄCYCH Z SENSEM itp nic nie mam ,ba nawet sam czasem słucham

a teksty typu "40 mln serc bije tutaj , zimy kraj ,zimna wóda " (czy jakoś tak) mnie po prostu śmieszą
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Affectus
Masz pojęcie o "hh" równe zeru, a może nawet na minusie.
|
Wiem o tym , ale nie muszę się znać na HH ,żeby ocenić CO MI SIĘ PODOBA A CO NIE...

Dlatego jeśli chciałeś mnie urazić to ci zdecydowanie nie wyszło