Zobacz pojedynczy post
stary 19-11-2008, 19:38   #1199
Zwiedzam_Anal
Zbanowany

Zwiedzam_Anal's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
Jakiś czas temu, kilka osób zaczęło na mnie najeżdżać, że nie jestem elo ziomkiem z osiedla, mieszkającym w bloku i dlatego jestem Be. Daje mi to podstawy do tego, aby sądzić, że ci którzy tak uważają, to tępe jełopy, które zamiast uczęszczać do szkoły, wcinają słonia na ławce przed blokiem i szukają do kogo by się doczepić. Dodajmy jeszcze do tego poziom intelektualny na poziomie zerowym i brak jakiegokolwiek samokrytycyzmu. Kolejna rzecz, która mnie bardzo dziwi; Część osób stąd, pomimo tego, że jest starsza ode mnie, swoim brakiem inteligencji daje mi do zrozumienia, że jest głupsza od kanapki z serem. Póki co, to tyle.

@down

Trzymajcie mnie... wyraźnie napisałem, że wychodzę z własnej inicjatywy, ponieważ z joł ziomalami nie dyskutuję - wychodzą z założenia, że wszystko wiedzą najlepiej, a ich martwica mózgu nie dopuszcza do nich myśli, że inni też mogą mieć rację.
OK, rozumiem wyszedłeś z własnej inicjatywy bo nie chciałeś dalej z nami dyskutować, więc wytłumacz mi... Co Cię skłoniło do powrotu na nasze forum ? Skoro nie chcesz z nami dyskutować bo według Ciebie jesteśmy tacy czy siacy to po co tutaj wracać? Przecież w każdej chwili znów możemy zacząć Cię wyzywać i co wtedy będzie? Znów odejdziesz z naszego forum bo będziesz uważać nas za kretynów itp. a po 2 tygodniach powrócisz by znów z nami znów dyskutować... Czy to ma jakiś sens ?

A co do najeżdżania to tak jak ktoś Ci napisał kilka stron wcześniej była to prowokacja.

Ostatnio edytowany przez Zwiedzam_Anal - 19-11-2008 o 19:42.
Zwiedzam_Anal jest offline   Odpowiedz z Cytatem