Temat: Inne C-walk ;]]
Zobacz pojedynczy post
stary 19-11-2008, 19:55   #52
Jucha Furora
Użytkownik Forum

Jucha Furora's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paluch89 Pokaż post
Jestem pewnien, ze w manieczkach w ekwadorze nie byłeś dobrych pare lat bo tam takich tekstów juz sie nie uzywa.

Ludzie, ktorzy chca sie zabawic jezdza do lepszych klubów, nie do EKO bo tam butelka mozna dostac przez przypadek i nikt cie nie wyniesie tylko podepta.

A poza tym ladny offtop zrobiles, z cwalk na kobiety puste a moze ty jestes pusty? i jakie to sa kobiety manieczkowate?

Strasznie jestes zacofany i ograniczony do stereotypów wymyslonych przez ludzi, ktorzy nigdy w Ekwadorze nie byli i słuchają metalu.
W ekwadorze nie byłem nigdy i cokolwiek by się stało nie mam zamiaru tam byc.
Ne,nie wiem,że ludzi którzy chcą się gdzieś pobawic , jeżdzą do innych bo niebardzo mnie to obchodzi.Offtop zrobiłem,bo mało osób porusza ten temat,eh wiem tak nie ma o czym gadac.Może i jestem pusty,zależy kto i z jakiego punktu widzenia patrzy."Kobiety" manieczkowate to takie,które podciągnął różowe stringi 25cm ponad spodnie byleby wyrwac 'chopa' zarzucic tyłkiem koło jego kutasa,poniżyc się przed sobą i innymi,żeby zostac fajną.Chłopcy 'odpłacają pięknym za nadobne'a raczej nadupne,koniecznie żel na swój beckhamowy irokez,łańcuch na obcisłą koszulkę,która uwydatnia jego jakże chędogi biceps.Mam kumpla w klasie,który robi jakieś techno-zauważyłem,że ma tak zrytą banię ,że to się w Ekwadorze nie mieści.Nie zauważasz tego?Nie ,żebym chciał Ciebie obrazic ale może to Ty przesiąknąłeś manieczkami?

Co do tańca:
Nie mówię,że to łatwe i ,że nie trzeba wkładac wielu godzin pracy.
Acz dla mnie to jedno i w kółko to samo.Jeśli Was to kręci,nie mam nic przeciwko mnie sie nie widzi.

Ostatnio edytowany przez Jucha Furora - 19-11-2008 o 19:59.
Jucha Furora jest offline   Odpowiedz z Cytatem