Zobacz pojedynczy post
stary 20-11-2008, 14:54   #3065
Cawaliere
Użytkownik forum

Cawaliere's Avatar

Data dołączenia: 09 11 2008
Lokacja: Warszawa

Stan: Początkujący
Imię: Cawaliere
Profesja: Knight
Gildia: brak-szukam
Świat: Unitera
Poziom: 12
Skille: 48/45
Poziom mag.: 1
Cawaliere ma numer GG 205482
Domyślny

Pozwolę sobie się wtrącić,

Po przeczytaniu większości postów doszedłem do pewnych wniosków. Podstawowy z nich to : brak znajomości zasad ortografi z wielu piszących na forum.

Odnośnie tematu - zauważyłem, że dla bardzo dużej rzeszy osób/graczy to już nie tylko gra a swojego rodzaju wyścig... Dla mnie Tibia to sposób na oderwanie się od codzienności, zabicie nudy kiedy nie ma nic w telewizji, czy spedzenie czasu przy komputerze kiedy za oknem zimno i pada deszcz. Bardzo duzo radosci daje mi np omawiane tu skilowanie, jako ze jestem na Thais wybieram sie w kierunku poludniowym na minosy nieopodal cyclopow i sobie biore dwa minosy na siebie i skiluje, mam czas zeby zapalic papierosa mam czas zeby napic sie czegos albo popisac z kims znajomym czy z gry czy na gg. Moze dla wielu wyda sie to dziwne ale jakos nie pociaga mnie strasznie expienie, mi sie nie spieszy i wole sobie powoli skilowac a potem expic kiedy bede juz mial dobre skile.

Jesli ktos moglby sie skontaktowac ze mna i doradzic bardzo chetnie wzbogace swoja wiedze odnosnie gry

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Cawaliere - 20-11-2008 o 15:21.
Cawaliere jest offline   Odpowiedz z Cytatem