Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grycan
Tentotrix, po twojej wypowiedzi spadłem z krzesła. Skoro według ciebie Hip-hop niesie takie przesłanie, to jakie przesłanie niesie rock i inne?? Bo według mnie niesie ono podobne lub też jakieś. A co ty widzisz w rock'u innych takie na których kolo skacze, macha głową i tymi długimi włosami (że prawie kark złamie/skręci)?? Bo ja w tym sensu nie widzę. A i rap/hip-hop mają (według mnie) bardziej zrymowane teksty.
|
1. Głowami machają w Metalu, a raczej w Heavy Metalu :< Jeszcze nie widziałem żeby jakiś koleś, który gra rocka na*******ał głową jak pojebany ;S
Posłuchaj sobie chociaż tego: Metallica - Nothing else matter i zobacz czy machają głowami czy nie ;/
2. Hip-Hop = Rzal i Ból x/ Nie mogę zrozumieć jak można tego gówna słuchać ;S "Zabije twoją starą - i bede miał fun - bo potem zajaram" czy jakieś inne gówna tego typu. Nie mów mi w takim razie że Hip hop nie jest pojebany bo jest ;x
Nie czytałem całego tematu i możecie mnie jebać za to co powiedziałem. Zrobię coś takiego jak "ignore" i żeby sie nie w*****ać nie wejde więcej w ten temat ;d Cya Raperzy x/