@Que: Nie podpuszczaj Rayza nii-chan bo on zacznie mówić o swoich fetyszach. A tego raczej nikt nie chce. A ze nikt nie chce słuchać o jego fetyszach, to ja opowiem zaraz po Rayzie. Takiego Combo... tyle że z topicu odejdzie pare osób. A jak już wszyscy sobie pójdą to będziemy razem z rayzą tu pisać. A że sam z rayzą boję się przebywać to też sobie pójdę. Niestety za pisanie posta pod postem jest warn. W momencie kiedy w topicu zostanie tylko Rayza, zostanie napisane 11 postów. Potem Rayza zbierze 10 warnów i dostanie bana. I taki będzie koniec tego tematu.
I to przez ciebie Que.
=============================================
Coś mi się wydaje że będe miał teraz mnóstwo czasu na anime.... A zeszyt od polskiego chyba powieszę sobie w gablotce.... Ale skąd mogłem wiedzieć że zostały w nim xx rysunki pikachu. A do tego tak jakby sporo zadań z matmy tam było. Nvm o moim zeszycie.
Jest szansa na uniewinnienie za ukręceniu kumplowi głowy? Puścił mi spoila i prawie dowiedziałem się jak skończy się School Days... Na szczęście szybko akcja w postaci zamknij mordę oraz zatkania sobie uszu pomogła w nie usłyszeniu kumpla.
Wczoraj przeczytałem kolejne 4 tomy FMA. Spodziewałem się że znowu zobaczę całkowicie inna historię niż to co jest w anime, a tu szok. Niektóre rzeczy nawet się zgadzały.... Ale prawdę mówiąc manga ma niewiele wspólnego z anime. I nawet na dobre jej to wychodzi bo jest naprawdę sporo lepsze.
PS. Otakuś kiedy będziesz miał Love Hina??
Nipah!
Corgar Frizz
|