Temat: Inne C-walk ;]]
Zobacz pojedynczy post
stary 20-11-2008, 23:07   #92
Druid-Joseph
Użytkownik Forum

Druid-Joseph's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2008
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 95
Skille: 21/27
Poziom mag.: 62
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
Mi wystarczy to, że przyjrzę się niektórym moim rówieśnikom; Żel na włosach, Błękitny sweter w paski, konto na fotce/epulsie i manieczki na uszach. Z reguły taki "człowieczek" nazywa metali brudasami, a punków pedałami, pomimo tego, że sam wygląda jak męska odmiana dziwki. Tego typu chłoptasie są tak piękni, że gdyby byli dziewczynami, to z wielką chęcią uprawiał bym z nimi gorący seks bez zahamowań. Jeśli o mnie chodzi, to mogę się wypowiedzieć na temat tej "subkultury", ponieważ uczęszczam do szkoły z osobami słuchającymi techno i nieco się na ten temat od nich dowiedziałem. Nie są to jacyś baletowi hardcoreowcy, którzy chodzą ze spizganą dropsami mordą, ale przynajmniej nikt z nich mi nie wjeżdża na zainteresowania pod kątem muzyki.

@C-walk
To jedna z odmian pedalskiego Tektonic?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
Doskonale wiem, że popadam w skrajność, lecz gdy widzę manieczkowe/tecktonicowe spedalenie uczęszczające do mojej szkoły, to włącza się u mnie... takie wewnętrzne ja pi***olę. Goście nie potrafią odróżnić Bluesa od Black Metalu, a tych co słuchają chociażby Rocka, nazywają brudasami. Nie potrafię tego tolerować.
Wiesz co wydaje mi się, że nie masz za dużo kolegów :> Jeżeli się myle to mnie popraw. Piszesz...
Cytuj:
Z reguły taki "człowieczek" nazywa metali brudasami, a punków pedałami,
a po przeglądnięciu Twoich postów sam wyzywasz ludzi od gejów, pedałów. Czyli jesteś dokładnie taki sam jak Twój rówieśnik jak to Ty ujełeś..
Cytuj:
Mi wystarczy to, że przyjrzę się niektórym moim rówieśnikom; Żel na włosach, Błękitny sweter w paski, konto na fotce/epulsie i manieczki na uszach.
tylko słuchający innej muzyki.

Nie chcę mi się wdawać z Tobą w dyskusję bo widzę, że masz na wszystko odpowiedź, chciałem Cię tylko uświadomić, że piszesz jacy to inni nie są a jesteś dokładnie taki sam.

Druid-Joseph jest offline   Odpowiedz z Cytatem