Zobacz pojedynczy post
stary 21-11-2008, 00:37   #1282
Faytah
Użytkownik Forum

Faytah's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz

Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
Faytah ma numer GG 9161169
Domyślny

Oczywiscie jak zawsze masz na wszystko odpowiedz,szkoda ze bledna,nie lansuje sie,lansuja sie bogate rozpieszczone dzieciaczki noszace na sobie wiecej niz pol budzetu miesiecznego przecietnej rodziny. Pierwszy raz slyszalem taka glupote by uznac zelowanie wlosow za lansowanie,ogarnij sie.To zeby nie pasowac pod twoj typ "pedala" to trzeba byc brudnym zaniedbanym zydem ubierajacym sie w ciuchlandzie,niedbajac o siebie a na imprezach nie mozna tanczyc tylko trzeba sie nap~ lokciami po ryjach aka pogo? Gz. I nie,nie chce byc fajny,wystarczy ze jestem soba i jest spora liczba osob co mnie za fajnego uwaza i nie dlatego ze zeluje wlosy czy slucham jakiegos gatunku muzyki,tylko dlatego bo mam taki charakter jaki mam. Jestes typowym przykladem typowo polskiej zawisci,przez takich ludzi jak Ty polacy sa uwazani za zacofanych wobec innych europejskich panstw i ta nietolerancja omg. Ogarnij sie zanim kogos ocenisz to go poznaj,bo ja juz w twoich oczach jestem lansujacym sie pedalem a to jest daleko bladzace postrzeganie mojej osoby.A nastepnym razem odpowiadaj na calego posta a nie wybierasz sobie fragmenty,na ktore odpowiadasz bullshitem i myslisz ze mi dopiekles

Lipka Felix
Ukryty tekst:

temat roku
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441
Faytah jest offline   Odpowiedz z Cytatem