Temat: Inne C-walk ;]]
Zobacz pojedynczy post
stary 21-11-2008, 13:08   #100
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
Bo ktos sobie zalozyl konto na epulsie to od razu go traktujesz jak smiecia?
Owszem, gardzę nim. Uważam, że powinno się go ukrzyżować do góry nogami i podpalić jak nędzne truchło.

Cytuj:
Bo nie siedzi w domu wieczorami na forum ?
Wieczorami wychodzę sporadycznie, z tego powodu, że za oknem o tej porze przeważnie u mnie leje. Ani nie pójdę pobiegać, ani pojeździć, ani nawet na fajkę nie mam jak wyjść, bo 1/4 wypalę ja, a resztę wichura.

Cytuj:
w jakim towarzystwie ty sie obracasz, ze jestes tak po*****ony.
Obracam się w wielu towarzystwach i stwierdzam, że to żelowe mi najmniej odpowiada.

Cytuj:
A ten twoj poglad manieczkowaty to juz w ogole jakies 10lat wstecz.
10 lat wstecz, to są co najwyżej wiejskie głupki, które na owe manieczkowe balety uczęszczają. Podstawą jest tam gwizdek i białe rękawiczki (o żelu nie wspominając).

Cytuj:
Nie wiem co sie tak uczepiles tego. Nie masz pojecia o tym to sie nie wypowiadaj.
Mam o tym pojęcie większe niż ci się wydaje. Nie mam ochoty ci tłumaczyć z jakich źródeł, ponieważ nie chcę po raz kolejny się powtarzać, a poza tym w dalszym ciągu dokładam cegiełkę do robienia offtopu.

Cytuj:
Bo ktos sobie nazeluje wlosy? Bo ktos pisze lewa reka a nie prawa tak jak ty? Bo ma zegarek na prawej rece? A moze bo nie jest taki jak ty? Bo lubi inne kolory niz ty, inna muzyke.
Użyj mózgu... wyszczególniasz zupełnie nie adekwatne przykłady.
3/4 przedstawicieli słuchaczy muzyki techno, z góry krytykuje i nazywa brudasami tych, co słuchają chociażby Rocka. Biorąc pod uwagę własne obserwacje, w pewnym momencie znienawidziłem tę muzykę i większość jej słuchaczy.

Swoją drogą, pijesz Reed'sa, który w moim mniemaniu jest "piwem" dla bab, czego mimo wszystko nie traktuję jako wyznacznik tego, czy jesteś babą...

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 21-11-2008 o 13:43.
Xr3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem