Zobacz pojedynczy post
stary 21-11-2008, 16:34   #1298
bemo
Użytkownik Forum

bemo's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
Domyślny

bede sie musial rozpisac

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Loluuss Pokaż post
juz wiesz dlaczego dla mnie jestes zerem... I nie wiem po jakiego kija mi piszesz na gg "ale super jestes idz (tera orginalny cytat) : ... nie mam pojecia po co mi cos takiego piszesz na gg no ale coz... kazdy robi jak lubi to ze ty jestes jakims lofciam kofciam tekhnu czy cos innego ... to nie zaden powod zeby na kazdego patrzec z gory pajacu ;| jednak nie usune cie z gg bo jestem ciekaw co ci do glowy pi*****nie ...
jest tego duzo ale dam ze dwa
Cytuj:
lolu$ (16-11-2008 17:09)
ic se sfal
lolu$ (16-11-2008 17:09)
afk
lolu$ (16-11-2008 17:14)
jestes smieciem )
Cytuj:
lolu$ (8-11-2008 11:09)
zasysaj gardzielui
lolu$ (8-11-2008 11:09)
gardzielu*
bemo (8-11-2008 11:09)
nie ma czego
lolu$ (8-11-2008 11:11)
twojej starej
sam jezdzisz po rodzicach wiec sie nie dziw

Cytuj:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lafa_elo Pokaż post
bemko jestes zenujacy jak myslisz ze to moje konta ;] ale co sie dziwic po typie ktory chce zablysnac piszac o problemach rodzinnych u kogos innego. wskaz mi co jest smiesznego w tym ze stary lolka pije?
wskaz mi post w ktorym napisalem ze jest to smieszne

raczej zal ale nvm

co do xr3, piszesz ciagle to samo, nie bede czytal wszystkiego od poczatku tylko dlatego zeby ci dopiec, ale jak napiszesz cos jeszcze, bede uwaznie patrzal i ci powiem co ty robisz =]

btw. smieszny jestes "pan z banku musi miec wlosy na zel, musi dobrze sie prezentowac w pracy"
chyba jestes chory, nikt mu nie kaze robic wlosow na zel, moze miec ladnie krotko obciete i uczesane i jest pro elo ://
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me.

bemko'
bemo jest offline   Odpowiedz z Cytatem