No ja mam ten sam problem co wy.. Multimedia.. Tylko, że ja mieszkam w Gdyni

Ale też rozwiązuję umowę 6.12, a 5.12 się ban kończy, więc sie spasowało
Oct 23 2008, 20:12:36 CEST Died at Level 65 by a hydra
Net kick. Retried na 4 dni
Odrabiamy! Let's go na frosty, niestety PA..
Oct 28 2008, 17:48:39 CET Killed at Level 66 by Enion Warrior
Odrobiłem 66 do 30.10 na bog raiderach i wtedy zaczely sie freezy, pierwszy raz mnie dorwały jak uciekałem przed 2 GS'ami, nie wiem jak dobiegłem do tego tmpl.. Cholernie się nudziłem siedząc na youtube, epulsie, NK i grając w CS, gdzie prawie na wszystkich serverach dostawałem bany za zbyt wysoki ping.
Był dzień niepodległosci. Odpalam CS'a i patrzę, że mój ping wrócił do normalności. Hurra! Loguje sie na Tibie. No freezes, no lags, no kicks! What a fun! Tylko,że przez te dwa deady trochę kasy ubyło.. Ale trudno, odrobię kasę na tombie.. expie se 2h na tarpit -3 nawet ice rapier poleciał

P Juz się rRS'y kończą więc trzeba wracać do dp :/ Ale nie, jeszcze jedną rundkę sobie zrobię, powinno starczyć RS

ide sobie, przez ten tomb, nic mnie nie bije i nagle tak jakby lag, zignorowałem, myślałem ze mi sie wydawało, niesłusznie ;/ nagle freez. Przez 15 sekund próbuję się poruszyć.. Pomyślałem sobie, ze na szczęście nic mnie nie bilo i raczej nie padnę. Dalem exita. Odpalam Tibie (as fast as possible) wpisuję passy, i nagle temple Venore..
Nov 11 2008, 21:50:35 CET Died at Level 66 by a vampire
Ale się w*****łem, do tego jeszcze laska, w której się zakochałem se teraz toczy ze mnie bk ;/ To był bardzo zły dzień..
To chyba uzależnienie bo wróciłem po 6 dniach, i kupiłem sobie płatnego bota którego nazwy nie podam.. Pomyślałem, że niech się dzieje co chce.. Kupiłem BS'a i na 11 skillu wsadziłem co w łapę i na noc bot zostawiłem na nomadach ( pvp ) ; o. Rano budzę się cały podniecony o 5:00 a mój pallek biega sobie z 31 skillem sworda 12% do 66 levela 0 capa, ponad 4 bp kasy, 4 nomad parchmentami. Nieżle było ;]. pomyślałem, że jak tak mało zostało to sobie pójdę dobić na frosty levelik ;o. Jak pomyślałem tak zrobiłem, przy okazji towerka spadła ;] Po szkole poszedłem sobie na vamp hell, ale bardzo mnie korciło żeby pójść na grim reapery, próbowałem 1 zasolować up/down, ale się za mocno leczył, nie dało się, nagle zobaczyłem 114 ms, kory sobie tu przyszedł expic, był to mój kolega

. Spytałem się czy mogę z nim pohuncić. On powiedział że mu się przyda pomoc.. I tak up/downowaliśmy, za grim reapera ja dostawałem 1,2k~expa. Bardzo ładnie lvl rósł. i patrzę, że 4 speary zostały.. Postanowiłem wrócić do dp po więcej, nawet sobie myślałem że enchanty wezmę ;P
I stało się coś czego naprawdę nie przewidywałem -.-
Nov 18 2008, 15:39:29 CET Died at Level 66 by a ghost
Retired do czasu zmiany neta, poza tym dostałem bana za comment z refrenem piosenki " Do you wanna fuck? "

. Na szczęście dziś koniec pacca
Troszkę się rozpisałem xddd
Jak już taki długi post robię to może jeszcze kilka screenow dołączę ;P
http://img515.imageshack.us/img515/2...towaniaki5.jpg
http://img515.imageshack.us/img515/9...ssinka3gh5.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/6571/uexy4.jpg