Zobacz pojedynczy post
stary 21-11-2008, 17:56   #1300
Faytah
Użytkownik Forum

Faytah's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz

Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
Faytah ma numer GG 9161169
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
Czy w którymś poście, nawoływałem do zapuszczania długich włosów?
Nie,ale jakie inne opcje pozostaly? Lysy i fryzura na grzybka O.o z tego zadna mi nie odpowiada

Cytuj:
Ale osoba pochodzenia żydowskiego, poczuje się w tym momencie urażona, gdy jakiś 15 letni gnój, zacznie jej wjeżdżać na pochodzenie zza szklanego monitorka.
18 letnia osoba,nie wjezdzajaca na pochodzenie,a naduzywajaca steerotypu.

Cytuj:
Wporządku. Pamiętaj jednak, że twoi koledzy słuchający metalu, podświadomie podchodzą do ciebie negatywnie, widząc, że masz nażelowane włosy. Nie mówią ci tego wprost, ale na pewno woleli by, abyś zaprzestał praktykowania tej dziwnej rzeczy. Zwyczajnie ich to drażni i jestem co do tego w 100% pewien, ponieważ znam sporo reprezentantów tych dwóch, zwaśnionych kultur.
Chyba kpisz XD sami maja zespol metalowy w ktorym maja Dj'a rowniez zelujacego wlosy oraz perkusiste praktykujacego to.Zreszta wiekszosc z nich to ja zapoznal z mocniejszymi gatunkami zaczynajac od soad,lp,przechodzac przez slipknota (...). Uwierz mozna sluchac metalu,a nawet grac go ubierajac sie tak jak sie lubi i robic sobie fryzure z jaka czuje sie dobrze.

Cytuj:
Za dużo technomłotów widziałem, aby mieć o nich pozytywne zdanie.
Widocznie za malo jezeli nie poznales nawet jednego ogarnietego.

Cytuj:
Moi kumple z klasy/ze szkoły wiedzą, jaki mam stosunek do tej muzyki, ale jakoś nikt mi z tego powodu problemów nie robił... Szanuję ich tylko dlatego, że reprezentują oni tę odmianę technomuła, która jest tolerancyjna dla fanów innej muzyki.
A czy ja bylem nietolerancyjny dla innej muzyki? Raz mnie ponioslo i nawiazalem blotnego steerotypu ,ktory powstal na woodstocku na ktorym takze bylem.

Cytuj:
Zauważ, że ci, którzy gardzą moją, to w prawie tylko joł bezmózgie dzieciaki z osiedla, które wychowały się na Tibii i słoneczniku. Oni gardzą moją opinią, a ja nimi jako ludźmi.
Ja wsrod tych gardzacych zauwazylem jednak kilka porzadnych osob,ktore na poczatku cie tolerowaly,ale ze swoim mmm "kwasem" w postach do siebie ich zraziles.

Cytuj:
Akurat pan w banku, raczej musi mieć nażelowane włosy, ponieważ wymaga tego jego zawód - musi sprawiać pozytywne wrażenie. W tym przypadku, jeszcze jakoś mogę to zrozumieć, ale gdy widzę ludzi, którzy od trzech lat codziennie mają żel, to zwyczajnie krew mnie zalewa...
AA to pan w banku majacy wlosy na zel robi pozytywne wrazenie,z kolei chlopak na ulicy jest pedalem

Cytuj:
Zbyt wielu technomułów dane było mi poznać, abym miał o nich pozytywną opinię.
No chyba za malo,albo odrazu ich oceniales z gory i nie chciales poznac. Teraz przyklad jak ty to mowisz pedala bo ma wlosy na zel mojego ziomka,Johnego perkusisty zespolu metalowego soundfear,dzisiaj jedzie pod muzy na pogo a jutro do Protka na trance.Jak widzisz za malo znasz ludzi,albo poprostu u ciebie w miescie wszyscy sa zaszufladkowani,bo u nas te wszystkie szufladki zostaly poroz~ ubiera sie jak lubi,ma wlosy jakie lubi i slucha czego lubi,bo robi to sie dla siebie.

Cytuj:
Masz mnie za kogoś, kto rzuca się na każdego kto ma żel? Większość żeli, o których negatywnie się wyrażam, to osoby, które wcześniej poznałem.
Na podstawie paru lapsow nie mozna oceniac wszystkich,czy my przez pryzmat neonazistow w niemczech mamy oceniac caly kraj?

Cytuj:
W większości przypadków, żel wiąże się z pewną ideologią. Stąd moja nienawiść i ofensywa.
Tak ta ideologia brzmi,duzo lepiej wygladam z takimi wlosami niz innymi.

Lipka Felix
Ukryty tekst:

temat roku
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441
Faytah jest offline   Odpowiedz z Cytatem