Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Doda Elektroda
Bardzo ciekawe!!!
I przyznam się, że Cię podziwiam, iż chciało Ci się to napisać 
|
Dziekuje bardzo za slowa uznania
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qzaczek
no i co? spusciles sie ze szczęscia za umiesz matme?
|
Oj biedaczku. Rozumiem ze jestes jeszcze mlody ale dziwi mnie, iz nie zostales jeszcze uswiadomiony o fakcie, iz kobiety nie "spuszczaja sie ze szczescia"... One wogole sie nie spuszczaja - LOL
A co do faktu naipsania tego - wielu ludziom moze sie przydac to, co napisalam. Nawet jesli tego nie rozumiesz co napisalam to zrozum, ze sa ludzie na wyzszym stopniu, ktorzy z pewnoscia docenia moj wklad w prace. A ludzie o wiedzy ktorej sobie nie wyobrazasz moga sie czegos nauczyc lub tez poznac nowe zastosowania wiedz a ci ktorym do piet nie dorastasz latwo sprawdza bezblednosc i beda mogli podyskutowac NA POZIOMIE!!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qzaczek
ciekawe jaki masz lvl i ile grasz, bo chcialbym sie posmiac ((((idiota)))
|
Mmhm... jak tak bardzo chcesz:
Data zalozenia konta przez mnie: 16.06.2003r (POLICZ ile gram jak umiesz)
Lvl: aktualna postacia 26 bo przerzucilam sie z nudnawych non-PvP lub PvP na PvP-enforced...
Moze jeszcze chcesz nazwisko panienskie mojej bapci zebye "sie posmiac" (((idiota)))
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwimenor
Bardzo ciekawe. Wiedziałem, zę muszą być jakieś wzory na oblicznie ilośći exp/poziom, ale w życiu bym do tego nie doszedł(A przynajmniej nie w tej formie). Brawa dla ciebie
Mam nadzieje, ze nie jest to plagia, bo jak tak, to, bardzo nieładnie.....
|
Dziekuje za slowa uznania... Daje ci gwarancje 10% ze to moja wlasnoreczna robota. Na jakims wykladzie mi sie bardzo nudzilo to zaczelam rozne smieszne rzeczy liczyc i to mi sie nawinelo