Zobacz pojedynczy post
stary 22-11-2008, 15:27   #183
Vavi
Użytkownik Forum

Vavi's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2008
Lokacja: Gdynia

Stan: Na Emeryturze
Imię: Vavi
Gildia: Kumple
Vavi ma numer GG 1304842
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lechista Pokaż post
Wg. mnie nie ma zalet. To, że masz odjazd i widzisz wszystko w lepszym świetle wcale nie musi byc dla wszystkich zaletą
Nie będzie cukierków. Nie będzie quada(bo nie będzie cukierków). Nie będzie telewizji i nie będzie parku rozrywki. Nie będzie niczego. Muzyki i filmów też nie będzie. Bo po co? Nie żyjemy dla przyjemności, tylko do pracy!

Cytuj:
Wiesz co się dzieje w Ameryce?? Gangi na ulicach, dilerzy się zabijają nawzajem, normalny człowiek boi się wejść w ciemną uliczkę bo jakiś naćpany psychol go tam zabije, a wiesz co by się działo jakby znieśli zakazy?? Domyśl się
Albo jestem źle poinformowany, albo sytuacja prawna dot. marihuany w większości ze stanów jest podobną do tej w Polsce.
Przełącz polsat. Tylko tam Amerykanie boją się wyjść na ulice ze strachu przed gangami.

Cytuj:
To może zniesiemy też zakazy o jeździe po pijaku?? Bo przecież to jest twoje ciało i jak ci się chce to się zabijesz.
Porównujesz pijanego kierowcę, do chłopaka, który po zażyciu marihuany nie jest bardziej agresywny niż był przed?

Cytuj:
Alkochol
Alkohol miszczu.

Cytuj:
jest zakazany dla młodzieży, a jednak każdy umie sobie jakoś poradzic i kupic sobie flaszke czy piwo, zastanów się co by sie działo jakby narkotyki były dostępne w sklepach dla dorosłych..

"Choć droga jest bez końca, Pozornie bez znaczenia
Mniemam, że mam powody, By drogi swej nie zmieniać."

Ostatnio edytowany przez Vavi - 22-11-2008 o 15:31.
Vavi jest offline   Odpowiedz z Cytatem