Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vavi
Nie będzie cukierków. Nie będzie quada(bo nie będzie cukierków). Nie będzie telewizji i nie będzie parku rozrywki. Nie będzie niczego. Muzyki i filmów też nie będzie. Bo po co? Nie żyjemy dla przyjemności, tylko do pracy!
|
Nie porównujcie cukierków do narkotyków. Wasze podejście jest takie, że jak nie ma byc narkotyków to niech nie będzie niczego co sprawia przyjemność. To jest nie moralne
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vavi
Porównujesz pijanego kierowcę, do chłopaka, który po zażyciu marihuany nie jest bardziej agresywny niż był przed?
|
Mówiłem o narkotykach, nie o marihuanie. Po waszych argumentach zmieniłem trochę swoje zdanie o marihuanie, ale nie o innych śmieciach
Mam nadzieję, ze Snagoth wypowie się na ten temat.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch
Tak na marginesie:
A wiesz co się dzieje w Polsce? Pijani ludzie, kibole zabijają się nawzajem, a normalny człowiek jak najbardziej boi się wejść w ciemną uliczkę, bo go drech pobije - a w najlepszym wypadku po takim spotkaniu będzie 'lżejszy' o komórkę.
I wiem co mówię, bo zdarzało się przed o-parę-lat-starszymi, liczebniejszymi, pijanymi ogolonymi panami w za dużym ubraniu sp*erdalać.
|
No własnie! Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. W Polsce cię okradną albo pobiją a w Ameryce zabiją, a to wszystko dlatego, że narkotyki są bardziej upowszechnione i dostępne
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DuskinessvsVision
Szkodliwe, czy nieszkodliwe władze nie mają moralnego prawa zabraniać mi spożywania różnych substancji na moim terenie (dom). Pale = ok, moje życie, mój problem, zniszcze je sobie trudno, ale nie nikt się nie wtrąca i zabrania zapalić tylko dla mojego dobra.
@lechista
brak mi słów. jezeli w coffeshopach będą legalnie sprzedawane narkotyki, z pewnego, zrdowego zrodla to jak gangi beda zarabialy, albo walczyly?
|
Będą brały haracze od coffeshop'ow