Zobacz pojedynczy post
stary 22-11-2008, 15:47   #186
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vavi Pokaż post
Nie będzie cukierków. Nie będzie quada(bo nie będzie cukierków). Nie będzie telewizji i nie będzie parku rozrywki. Nie będzie niczego. Muzyki i filmów też nie będzie. Bo po co? Nie żyjemy dla przyjemności, tylko do pracy!
Nie porównujcie cukierków do narkotyków. Wasze podejście jest takie, że jak nie ma byc narkotyków to niech nie będzie niczego co sprawia przyjemność. To jest nie moralne
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vavi Pokaż post
Porównujesz pijanego kierowcę, do chłopaka, który po zażyciu marihuany nie jest bardziej agresywny niż był przed?
Mówiłem o narkotykach, nie o marihuanie. Po waszych argumentach zmieniłem trochę swoje zdanie o marihuanie, ale nie o innych śmieciach
Mam nadzieję, ze Snagoth wypowie się na ten temat.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Tak na marginesie:

A wiesz co się dzieje w Polsce? Pijani ludzie, kibole zabijają się nawzajem, a normalny człowiek jak najbardziej boi się wejść w ciemną uliczkę, bo go drech pobije - a w najlepszym wypadku po takim spotkaniu będzie 'lżejszy' o komórkę.

I wiem co mówię, bo zdarzało się przed o-parę-lat-starszymi, liczebniejszymi, pijanymi ogolonymi panami w za dużym ubraniu sp*erdalać.
No własnie! Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. W Polsce cię okradną albo pobiją a w Ameryce zabiją, a to wszystko dlatego, że narkotyki są bardziej upowszechnione i dostępne
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DuskinessvsVision Pokaż post
Szkodliwe, czy nieszkodliwe władze nie mają moralnego prawa zabraniać mi spożywania różnych substancji na moim terenie (dom). Pale = ok, moje życie, mój problem, zniszcze je sobie trudno, ale nie nikt się nie wtrąca i zabrania zapalić tylko dla mojego dobra.

@lechista
brak mi słów. jezeli w coffeshopach będą legalnie sprzedawane narkotyki, z pewnego, zrdowego zrodla to jak gangi beda zarabialy, albo walczyly?
Będą brały haracze od coffeshop'ow
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD

Ostatnio edytowany przez Lechista - 22-11-2008 o 15:54.
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem