Zobacz pojedynczy post
stary 22-11-2008, 17:02   #10584
Voniek
eX Moderator

Data dołączenia: 24 09 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hifi123411 Pokaż post
Siemka, gdzie wbije szybko lvl?, i żeby nie było waste. Mogę wyjść na 0 ale żeby nie było na minus.
38 Master Sorcerer, 38 Magic level.
Eq: Blue Robe, Vampire Shield, Scarf, Plate Legs, Hat of the mad, Leather boots.
Wandy: WOI, WOCE.
Ponawiam prośbę o pomoc.
Dam rade na stone tomb? z 2 DSami?.
Ile wziąść IHów żeby expić 2h?, ile mfów i czy jakieś runy brać?.
Woce czy Woi?
Nie będzie waste?
I ile expa/h wyciągne.
Pozdro.
Z Dsami dasz tam radę spokojnie, ihów wystarczy plecak, a exp w zależności od szybkości respa/chodzenia/zaludnienia w danym momencie może wynosić od kilku k/h do kilkudziesięciu. Inne możliwości dobrego expa to tomby wyższe poziomy, ale solo, hunty z kolegami na smokach, dlach lub hydrach.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fenor Pokaż post
54 elite knight skille 70/69 eq: DSM, RH, Noble axe, Demon Shield, Knight legs, BOh. Troche znudziło mi się expienie na lizardach, a barbariany wiecznie zajęte, więc chciałem spytać gdzie mógłbym jeszcze expić na pacc area?
Małpy, Tomby, Chakoye (tutaj raczej bot, ale oczywiście odradzam), Piraci (ryzyko waste), żółwie, Dworce (jak w przypadku Chakoy'i).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez rycerzyk123 Pokaż post
Gdzie expic na 52 levelu skille 66/64 na serwerze non pvp moje eq to p-set steel helmet dwarven shield ornamanted axe )
Tomb pod DTD, Soldki, Mintwallin/Horned Fox Tower obok kazz, DC, EF. Najlepiej poskilluj trochę, takie skille to na prawdę żaden powód do dumy, a tym bardziej powód do dobrego zarobku.