Cytuj:
Miejsc nie starcza, aby zaspokoić chociażby połowę chętnych do expienia tam.
|
Przestań gadać bzdury miejsce zawsze jest to że nie umiesz sobie poradzić to twoja strata
Cytuj:
Imo nie wiem czy się śmiać czy płakać, gdy widzę jak ktoś taki jak ty, pieprzy głupoty i snuje mity, jakoby MS był dobrą i "zaspokojoną" profesją. Od razu widzę, że masz na temat tej klasy pojęcie zerowe... Jest to niesamowicie trudna i najbardziej żmudna do poprowadzenia postać. Waste ma prawie zawsze, gdy chce zapolować na coś mocniejszego od Dragona. W sumie nie mam ochoty ci w dalszym ciągu tłumaczyć i argumentować, z jakich powodów 95% MSów biernie narzeka na swój wybór, ponieważ mam dość powtarzania się...
|
No więc skoro ja mam pojęcie zerowe a ty masz oczywiście 100% postanowiłem spytać ziomka z serva ED MS off teraz jutro spytam i zrobie edit, (tak btw niesamowicie trudna?

nie przesadzasz troche? nie grasz bo nie umiesz grać i może dla ciebie jest trudna)
Chyba MS nie rożni sie aż tak bardzo od ED:
00:58 Rege of Harmonia [180]: siema
00:58 Rege of Harmonia [180]: mam pytanko czy zalujesz ze grasz ed ?
00:58 Chimi-chimi morrios [201]: nie
00:58 Chimi-chimi morrios [201]: nie zaluje
00:59 Rege of Harmonia [180]: a zawsze masz waste czy raczej na nie narzekasz na brak hajsu ?
01:00 Chimi-chimi morrios [201]: mam czasem
01:00 Chimi-chimi morrios [201]: ale oglonie
01:00 Chimi-chimi morrios [201]: zarabiam
01:00 Chimi-chimi morrios [201]: wiec nie narzekam
Jutro nawine z 208ms może on mi powie co takiego trudnego w tej profesji bo jakoś tego nie widze, przestałeś grać i teraz udajesz nie wiadomo jakiego speca ale niestety nim nie jesteś i długo nie bedziesz =) mam 5x większe pojecie o każdej profesji niż ty wow wbiłeś 119lv i faktycznie dużo możesz wiedzieć o możliwości chara, no ale jak sie pada na lion to tak jest
To ms ma możliwość najszybszego expa, to on ma największy dmg co nie znaczy ze np rp jest gorszy bo zaraz bedziesz pisać żebym zmieniał profesje, jedyna cienka profesja teraz to ek, no ale co ja moge wiedzieć to wkońcu ty jesteś retrid
No i jeszcze tak se dopowiem
Cytuj:
Nawet i nie to. Kolejka na nie jest cały czas. Nawet podczas roku szkolnego gówniarzernia zamiast wziąć się za naukę, odlicza czas na swoją kolej w pieprzonej kolejce po białe cyferki, jak by tam darmowe jaranie rozdawali...
|
Powiedział dorosły 17latek [tak btw ja nigdy nie mam problemu jak chce huncić gorome, faro najty wrl czy co tam se wymyślisz czasem musze czekać z 1h~ale da sie przeżyć]
Cytuj:
Skończ już chłopcze, ponieważ z każdym postem widzę, w jak prosty sposób sam siebie kompromitujesz. Zastanów się nad swoim życiem.
|
<hahaha>
Jak obiecałem edit i wypowiedz 209 ms ;d
09:15 Rege of Harmonia [180]: yo
09:15 Rege of Harmonia [180]: jaki loocik wczoraj z demkow
09:15 Rege of Harmonia [180]: ?
09:15 Xene Olaton [209]: yo nie bilem
09:15 Xene Olaton [209]: lagi
09:16 Rege of Harmonia [180]: aa
09:16 Rege of Harmonia [180]: no wlasnie duzo typa nalagi wczoraj narzekalo
09:16 Rege of Harmonia [180]: wlasnie ty mam pytanko
09:16 Rege of Harmonia [180]: narzekasz na to ze jestes ms ?
09:18 Xene Olaton [209]: jebniety naj;lepsza profesja
09:18 Rege of Harmonia [180]: a narzekasz na brak siana ?

09:18 Xene Olaton [209]: nie
09:18 Xene Olaton [209]: wyrabiam
09:18 Xene Olaton [209]: z kasa lajt
09:19 Rege of Harmonia [180]: no i git =)
Tak wiec drogi półmózgu zastanów sie nad swoim życiem