Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 23-11-2008, 08:06   #10146
Krzysiek_Knightt
Użytkownik Forum

Krzysiek_Knightt's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2008
Lokacja: Tarnów

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Banana Moon
Świat: Luminera
Poziom: 169
Skille: 91/88
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lumineros Pokaż post
@bujnek

miał racje żeby logać do czasu aż przyjdzie

@tadi

nie o to mi chodzi sam wiesz o co może niech każdy się dowie co? to ja powiem
widzisz kochany prawda jest taka że odkąd się pokłuciliśmy ( bo ty czułeś się panem ) jakoś dziwnie reagujesz na to, ze ja hunce z Archisem, Jahem, Ganna a nie z tobą czyż nie? chyba niezaprzeczysz no chyba, że jak zawsze będziesz udawał, że nie o to chodzi nie będę się dalej z tobą kłucił bo widać jaki jest dwulicowy jaki ci już pisałem ,,dziś mowie cześć każdemu kto zasłużył
każdemu co nie stchórzył
który dobrze mi wróżył
podczas nie jednej burzy
podał pomocną dłoń a nie celował mi w skroń
'' o i to akurat kopiowałem z neta....pierdoleni dwulicowi polacy ( niektórzy ofc )

Gówno zrobią ?ciekawe ja tam bym bardziej się bał Sir Barneia na POI niż Jaha i Archisa (oh i tu bym chciał uprzedzić Safiego spokojnie Sir dziś miał neta rozjebanego bo szalała burza a on grał xd )

acha wy nazywacie sie polakami? HAHAHA szkoda gadać kable jebane wyjdzcie na Ulice cwaniaki opierdolą wam tam łep za konfidenctwo i dwulicowość pierdolne frajery WY i polacy hahahah prędziej br nazwałbym polaka bo oni przynajmniej nie zdradzą jedyne co mi możecie zrobić to wylizać I nie bedę z wam pisał więcej frajerstwo dwulicowe dam tu np. przykład może tak : Taddii miał haka i chce wrócić do gry pisze żeby coś mu podrzucić a tu co? każdy ingore ma albo nie ma czasu? pierdolona hołota z polski, za rare itemka byście sie pozabijali nawzajem
Czuł się panem? Szadoł zastanow sie co ty piszesz.... Pamientasz jak robilismy Gorome? Odblokowywalismy wyspy?? Jaki kozak byles, wyklinales itp ze u gory 3 hydr i 1 WE ze padne? Jakos nie Padlem.... A na POI Bylo to samo?? Jak sie pytal czy mam done Seala i powiedzialem ze nie, z czego kazal isc a ty textem ze mam blocka bo mialem respa Bloczyc.... i jakos Twoj Tekst KILL KRZYSIEK KNIGHTT nic ci nie dało ;s, a potem jak ci skopiowalem ze mam isc seal robic, To wielce morde zamknoles i do konca POI nic nie pisałeś. Wienc Szadoł Nie pisz ze czuje sie Taddii jak król, bo sam uwazasz sie za nie wiadomo kogo bo jestes w "Jah Team Na POI i INQ"
Taddii dobra Ignoruj te wypowiedzi, bo zaraz Ja dostane wiadomosc ze mam Hunta Od BR i ty wiem ze podobno masz pasc OD BR ;D
Sory ze bez ss.

Śmierć Rasizmowi!

Ostatnio edytowany przez Krzysiek_Knightt - 23-11-2008 o 08:08.
Krzysiek_Knightt jest offline   Odpowiedz z Cytatem