Zobacz pojedynczy post
stary 23-11-2008, 10:34   #74
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
Przestań gadać bzdury miejsce zawsze jest to że nie umiesz sobie poradzić to twoja strata
Tak? Jakimś cudem przez ostatni miesiąc gry, znalazłem trzy razy wolne miejsce, na którym nie siedzi 10 osób. Nie mam zamiaru upadać tak nisko, aby huncić na Dragach w Veno.

Cytuj:
(tak btw niesamowicie trudna? nie przesadzasz troche? nie grasz bo nie umiesz grać i może dla ciebie jest trudna)
Nie skromnie mówiąc, w większości ekip byłem jedną z lepiej ogarniających osób...

Cytuj:
Jutro nawine z 208ms może on mi powie co takiego trudnego w tej profesji bo jakoś tego nie widze, przestałeś grać i teraz udajesz nie wiadomo jakiego speca ale niestety nim nie jesteś i długo nie bedziesz =)
To, czy dobrze ci się gra Sorkiem, zależy przede wszystkim, czy masz team do huntów. Ja, takiego nie miałem, ponieważ przeważnie dane mi było wojować u boku nie ogarniających dzieci Cavebota. Huncenie samemu mi się znudziło, ponieważ spróbowałem już chyba wszystkiego, co mógł bym na mój level huncić.

Cytuj:
większe pojecie o każdej profesji niż ty wow wbiłeś 119lv i faktycznie dużo możesz wiedzieć o możliwości chara, no ale jak sie pada na lion to tak jest
121. To raz. Dwa. Padłem przez nie uwagę, podczas przeglądania stron głupku.

Cytuj:
[tak btw ja nigdy nie mam problemu jak chce huncić gorome, faro najty wrl czy co tam se wymyślisz czasem musze czekać z 1h~ale da sie przeżyć]
Coś mi się nie chce tobie wierzyć. U nas długość kolejek sięga kilkunastu osób, a niektóre trwają nawet tydzień...

Edit:
Pierwej, ten 200lvl trzeba na czymś nabić, co uważam za szczyt żmudności. Dochodzi do tego mój wspaniały net...

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 23-11-2008 o 11:02.
Xr3 jest offline