Cytuj:
|
Przestań gadać bzdury miejsce zawsze jest to że nie umiesz sobie poradzić to twoja strata
|
Tak? Jakimś cudem przez ostatni miesiąc gry, znalazłem trzy razy wolne miejsce, na którym nie siedzi 10 osób. Nie mam zamiaru upadać tak nisko, aby huncić na Dragach w Veno.
Cytuj:
|
(tak btw niesamowicie trudna? nie przesadzasz troche? nie grasz bo nie umiesz grać i może dla ciebie jest trudna)
|
Nie skromnie mówiąc, w większości ekip byłem jedną z lepiej ogarniających osób...
Cytuj:
|
Jutro nawine z 208ms może on mi powie co takiego trudnego w tej profesji bo jakoś tego nie widze, przestałeś grać i teraz udajesz nie wiadomo jakiego speca ale niestety nim nie jesteś i długo nie bedziesz =)
|
To, czy dobrze ci się gra Sorkiem, zależy przede wszystkim, czy masz team do huntów. Ja, takiego nie miałem, ponieważ przeważnie dane mi było wojować u boku nie ogarniających dzieci Cavebota. Huncenie samemu mi się znudziło, ponieważ spróbowałem już chyba wszystkiego, co mógł bym na mój level huncić.
Cytuj:
|
większe pojecie o każdej profesji niż ty wow wbiłeś 119lv i faktycznie dużo możesz wiedzieć o możliwości chara, no ale jak sie pada na lion to tak jest
|
121. To raz. Dwa. Padłem przez nie uwagę, podczas przeglądania stron głupku.
Cytuj:
|
[tak btw ja nigdy nie mam problemu jak chce huncić gorome, faro najty wrl czy co tam se wymyślisz czasem musze czekać z 1h~ale da sie przeżyć]
|
Coś mi się nie chce tobie wierzyć. U nas długość kolejek sięga kilkunastu osób, a niektóre trwają nawet tydzień...
Edit:
Pierwej, ten 200lvl trzeba na czymś nabić, co uważam za szczyt żmudności. Dochodzi do tego mój wspaniały net...