Cytuj:
widac że nigdy nie grałes profesią MS i nie masz wcale o niej pojęcia.
|
Przecież dałem wypowiedzieć 204 ed i 209ms ślepy jesteś Oo ? A może to Xr3 założył drugie konto żeby sie dowartościować ?
Cytuj:
Tak? Jakimś cudem przez ostatni miesiąc gry, znalazłem trzy razy wolne miejsce, na którym nie siedzi 10 osób. Nie mam zamiaru upadać tak nisko, aby huncić na Dragach w Veno.
|
Niżej upadasz postując tutaj i wypisując głupoty
Cytuj:
Nie skromnie mówiąc, w większości ekip byłem jedną z lepiej ogarniających osób...
|
Osoba ktora pada na lion przez "nie uwage" musi być bardzo ogarniająca

chyba że mówisz w porównaniu do tamtych osób ale to juz musieli być kompletni debile w takim razie
Cytuj:
To, czy dobrze ci się gra Sorkiem, zależy przede wszystkim, czy masz team do huntów. Ja, takiego nie miałem, ponieważ przeważnie dane mi było wojować u boku nie ogarniających dzieci Cavebota. Huncenie samemu mi się znudziło, ponieważ spróbowałem już chyba wszystkiego, co mógł bym na mój level huncić.
|
Przestań pisać jak jakiś debil, nie zgarniesz żadnych propsów za to lol
Wcale nie bo oni przeważnie huncili SOLO a na demach siedzi sie z rp jak sie jest ms, albo samemu ;]
Cytuj:
121. To raz. Dwa. Padłem przez nie uwagę, podczas przeglądania stron głupku.
|
Zastanawia mnie jedno po 1 na stronie jest 119lv 121 miałeś ale już nie masz po 2 wydaje mi sie ze 121ms który pada na lion przez "nie uwage" jest większym głupkiem niż ja
Cytuj:
Coś mi się nie chce tobie wierzyć. U nas długość kolejek sięga kilkunastu osób, a niektóre trwają nawet tydzień...
|
O tak już wszyscy huncą demki wrl etc zresztą to ja gram na harmoni najbardziej zatłoczonym serverzy tibi wiec po co sie spierasz Oo ?
Cytuj:
Edit:
Pierwej, ten 200lvl trzeba na czymś nabić, co uważam za szczyt żmudności. Dochodzi do tego mój wspaniały net...
|
Xene miał radiówke chyba najgorszy net pare razy chcial przestać grac, bo miał same długi przez blessy (BLESSY NIE HUNTY HUNTY MU SIE ZWRACAŁY) ale jakoś sie wybił ma już new neta i od zawsze uważał że ms jest najlepszą profesja czy na 50 czy na 100 czy 200lv, ale nawet jak ci tu skopiuje wypowiedzi wszystki ms na każdym lv których znam nie przekonam cie bo ty nie umiesz grać i zganiasz na profesje nie jestes ogaraniający jestes nie ogarniety ;]
Nie ma sensu sie dalej spierać o ms bo fakty są faktami 121ms ktory pada na lionie oczywiście bedzie narzekać ale tacy ktorzy maja na tyle oleju w głowie zeby na tych lion nie padać nie bedą narzekać na kolejki hajs czy cokolwiek innego, chyba że tacy hipokrycji jak ty