Zobacz pojedynczy post
stary 23-11-2008, 11:18   #77
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
Przecież dałem wypowiedzieć 204 ed i 209ms ślepy jesteś Oo ?
Co z tego, że mają 200+lvl? Może oni lubią siedzieć cały dzień na Frostach, albo lać demona przez 6 godzin...

Cytuj:
Osoba ktora pada na lion przez "nie uwage" musi być bardzo ogarniająca chyba że mówisz w porównaniu do tamtych osób ale to juz musieli być kompletni debile w takim razie

121ms ktory pada na lionie oczywiście bedzie narzekać
Idąc z Thais do Veno, przeglądałem to forum i mieszałem z błotem takich zawziętych trolli jak ty. W pewnym momencie zapomniałem, że przecież jestem online... Padłem przy drodze na deserta.

Cytuj:
wydaje mi sie ze 121ms który pada na lion przez "nie uwage" jest większym głupkiem niż ja
Oczywiście ty jesteś idealnym graczem, który nigdy się w tej grze nie pomylił. Szacunek.

Cytuj:
to ja gram na harmoni najbardziej zatłoczonym serverzy tibi wiec po co sie spierasz Oo ?
Co w związku z tym?

Cytuj:
ale nawet jak ci tu skopiuje wypowiedzi wszystki ms na każdym lv których znam nie przekonam cie bo ty nie umiesz grać i zganiasz na profesje nie jestes ogaraniający jestes nie ogarniety ;]
Jaką możesz mi dać gwarancję, że nie jesteś z nimi w swego rodzaju "zmowie", albo że zmyśliłeś ich wypowiedzi?

Cytuj:
bedzie narzekać ale tacy ktorzy maja na tyle oleju w głowie zeby na tych lion nie padać nie bedą narzekać na kolejki hajs czy cokolwiek innego, chyba że tacy hipokrycji jak ty
Już nie mam siły ci tłumaczyć i udowadniać tobie, jak mało wiesz na temat grania MSem. Wniosuję, że jesteś głupszy od kanapki z serem, gdyż wypowiadasz się bardzo poważnie na temat profesji, którą nigdy nic nie osiągnąłeś. Przestań się kompromitować i zastanów się nad swoim życiem, jak kolega, ileś tam postów nad tobą.
Mimo wszystko nie żałuję, że mam MSa, ponieważ jest to najtrudniejsza do poprowadzenia postać.

Złota myśl na koniec:
Ch*j mnie bolą twoje refleksje.

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 23-11-2008 o 11:29.
Xr3 jest offline