Szkoda że jakl oni mieli 100 to expili z gfb na tombach to nie dzieci upka tak jak ty
GZ ale mieszasz mnie błotem w którym sam sie topisz
Nie na lion nie zdażyło mi sie paść mialem tylko 2 deady z mojej winy raz wszedlem na goromie w dziure jak zwiedzałem raz na combo od 2dl na 90lv~
Nie powiedziałem że nie ma wogóle kolejek ale czekać tydzień na resp? ty jestes albo taki głupi i myślisz że ktokolwiek w to uwierzy albo poprostu jesteś jeszcze bardziej głupi i sam w to wierzysz
Nom wszyscy knujemy przeciwko jakiemus dzieciakowi z forum który nie umie grać dokładnie tak, jak nie wierzysz to sie lognij i napisz do nich może ci odpisza
Ale ty tylko narzekasz nie dałeś ani jednego argumentu czemu to ms jest trudny etc tylko ciągle to samo że nie masz siły mi tłumaczyć pozdro od kanapki z serem która cie przewyższa

a co TY osiągłeś ms ? nic więc czemu sie wypowiadasz i udajesz mędrca ? Takie osoby które nie graja zawsze kozaczą i sie wymądrzaja bo nie są w stanie udowodnić swoich racji bo przecież "jestem retrid"
Obiecuje że zastanowie sie nad dalszym sensem mojego życia gdyż ten sens został poważnie zagrożone przez twoje wypowiedzi haha. Daj jakikolwiek argument czemu rp jest lepszy od ms, chociaż jeden.
Złota myśl na koniec:
Jak ja jestem na dnie ty do mnie pukasz od spodu ;]
Naucz sie uzywać hotkeyów i runek i visów i sie zacznij leczyc to przestaniesz narzekać na profesje bo to nie twoja profesja jest skaleczona tylko ty ją kalczysz
gl w huncie na lionach obok deserta, uważaj tam są też scorpiony
Po co ci ten edit ? Nie zgadzasz sie z tym co napisałes ?