Zobacz pojedynczy post
stary 23-11-2008, 12:16   #83
Regeusz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 260
Skille: 111/83
Poziom mag.: 27
Domyślny

Cytuj:
Też tak expiłem, ale na 60...
Dałem taki przykład 100 nie wiem dokładnie na jakims lv tam siedzieli nie próboj być lepszy bo nie jestes jesteś tylko kolejnym zakompleksionym leszczem z forum który nie gra ale "jakby grał to...."

Cytuj:
Przedstawiam fakty.
Chyba mity, może ciebie traktują jak śmiecia i czekasz tydzień na resp nie wiem

Cytuj:
-Mało hp
-Wysokie koszty huntów
-Mało capa
-Nie da się him huncić na wrlach bez bota
-Na kicku pada pierwszy
Mało hp - dużo many
Wysokie koszty? ty chyba postradałeś zmysły jak ja ide z ms/ed na gorome demy ja wydaje jakies 100-110k na stary i mf on 80~ na mf i icicle
To TY nie umiesz huncic na wrl bez bota
Na kicki pada każdy nie tylko ms to żaden argument a reszta jest wyssana z dupy tak samo ek ma mało many i dlatego jest cienki?

Cytuj:
Trudno jest osiągnąć więcej, gdy jest się w teamie graczy, dla których cyferki i BlackD są sprawą priorytetową...
wow korzystałeś z service gz też mi osiągnieńcie

Cytuj:
Assasiny > SD
100 ass 10 bp sd 6k~ tak tak wiem w bp masz 60 strzalów ale za to pewnych 60 strzałów a z ass jest od 0-600 a i zawsze kiedy ja używałem ass a ms sd to ms zgarniał wiecej exp wiec
SD > Assasiny

Cap to dla ciebie problem Oo ?za to szybciej i taniej expi fakt krócej ale szybciej

Cytuj:
Nie. Ja ogarniam. Jednak rzadko miałem okazję wykazać się swoją wrodzoną idealnością i nadzwyczajną precyzją...
A na dodatek jesteś skromny, no ale nie wiedziałem że aby trafić w hotkey trzeba mieć wrodzą idealność i nadzwyczajną precyzje
Kurde nie da sie z ciebie nie śmiać uważasz że masz 100% racji i jesteś ode mnie lepszy ale jak narazie to ty nie grasz a ja gram jak jesteś taki super to te kilka drobnostek jak cap(lol) nie powinny ci przeszkodzić w grze, no ale masz racje fakty mówią same za siebie padasz na lion
Regeusz jest offline