Zobacz pojedynczy post
stary 23-11-2008, 12:32   #6232
Ditto
Zbanowany

Data dołączenia: 31 12 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Wygląda na takiego, co po przegranym meczu nie idzie spokojne na piwko, tylko bez kompleksów wrzuca innym i mówi, co jest nie tak.
Ty też nie wyglądasz na pedała... :/

@Topic

Arsenal dostał w dupsko xD

Chelsea, Liverpool, Manchester United bez bramek, same remisy...

Bolton najwyższa wygrana (jak na razie) kolejki. Niespodzianka. Liczę na to, że Tottenham i Everton wpakują rywalom więcej bramek.

@Film

Ktoś tam wspomniał o wczorajszym filmie... Czy tylko mi się zdaje, że kiedyś już go oglądałem, ale z innej perspektywy? Wiecie o co mi chodzi... Tam głównym bohaterem był jakiś pobity pod mostem (akcja z busem), a nie amerykanin, ale aktorzy ci sami, fabuła ta sama, postacie te same... Tak jakby dwa filmy, w których dzieje się to samo, ale ukazują wszystko inaczej... Kto mi pomoże, bo sprałem sobie musk ;[

@Down

W tym rzecz, że film był podpisany "Hooligans", więc musisz mi troszke przybliżyć film, a dopiero później skojarze, czy to on

Wygooglowałem, zdaje się, że to też mogłem oglądać... Była tam akcja, gdzie jeden gostek został ciężko pobity w tunelu (chyba pod jakimś mostem)?

@Edit

Wie ktoś może, który zawodnik zmieniał barwy największą ilość razy? Jeśli nie jesteście pewni podawajcie swoje propozycje

Ostatnio edytowany przez Ditto - 23-11-2008 o 19:22.
Ditto jest offline   Odpowiedz z Cytatem