Zobacz pojedynczy post
stary 23-11-2008, 12:53   #167
Swierkownica
Użytkownik forum

Data dołączenia: 23 11 2008
Lokacja: Częstochowa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: brak
Świat: Harmonia
Poziom: 49
Skille: 73/54
Poziom mag.: 12
Domyślny Pytanie

Siema. Mam pytanie ale nie wiem gdzie je umiescic wiec pytam na komentarzach. a wiec duzo teraz czytalem poradnikow kazdy jest inaczej napisany, ale uwage glownie zwracalem na tych lepszych. Posiadam 49palla na harmoni (swiat non-pvp dla tych co lubia komentowac nie doczytujac do konca), aktualnie jest rok szkolny i mam kare za oceny wiec jak wejde to do 1h dziennie [od mojego powrotu ze szkoly do powrotu rodzicow z pracy] i jak bede expil na dragach i rodzice wejda to daje exita wiec automatycznie padam... wiec chce skilowac moja postac ma 12mlvl i skille 73/54 chce dobic 50lvl i skilowac dopuki nie dobije 15mlvl. czy to dobry pomysl???? czy lepiej afkowac w depo i nic nie robic? wiem ze to zajmie mi duzo czasu no ale mam czas do wakacji xD w jednym z poradnikow napisane bylo ze na 30lvl wbic 15mlvl moim zdaniem jak i innych jest to kompletnym debilizmem na 50lvl tez nie tak latwo ale mimo to chce podjac wyzwanie ;P a na tym poradniku przeczytalem ze na 8lvl gosciu wbil 80/68. nie prosze o krytyke ani o wyrozumialosc ale o RADE DOSWIADCZONYCH GRACZY, jak cos to pisac PM. z gory dziekuje i przepraszam za ortografie jak ktos bedzie chcial to mu wytlumacze moje bledy ortograficzne
Swierkownica jest offline   Odpowiedz z Cytatem