Zobacz pojedynczy post
stary 23-11-2008, 12:56   #88
Regeusz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 260
Skille: 111/83
Poziom mag.: 27
Domyślny

Śmieszy mnie ta rozmowa ;d

Cytuj:
Może ty jesteś śmieciem i wbijasz się na czyjeś respy bez kolejki, ale ja tak nie robię.
Nie nie wbijam sie na respy chyba że hunci ktoś kogo nie lubie, ale ty chyba też sie wbijasz osobą które wbijały sie tobie bez powodu

Cytuj:
Bardzo mi się to przyda. Zwłaszcza na expie.
A niby co ci leci jak walisz te swoje "nic nie warte visy"

Cytuj:
Nie mówię konkretnie o demach, których swoją drogą nigdy wolnych nie zastałem.
To niby o czym? ja na hunt na frostach wydaje jakies 20k na pb 10k na softy i z 15 na mf a ty ? =]

Cytuj:
Po prostu nie chce mi się spamować na oślep SD po całym ekranie, bądź wastować Stone Shower.
Więc ci sie nie chce a nie że sie nie da to zupełnie co innego chyba że ty masz jakieś swoje definicje nie zdziwiłbym sie

Cytuj:
MS pada w takiej sytuacji pierwszy i taki bubek z przerostem ambicji jak ty, nie ma jak tego podważyć.
tia jakby liczyc to tak to moze i pada jako 1 ale taki bubek z przerostem ambicji jak ty nie ma jak podważyć tego że każda profesja pada na kickach jako 1 2 3 czy 4 ale pada więc o co ci chodzi?

Cytuj:
Jakoś RP z Assasinami przeważnie lepiej wychodzi na Frostach, niż MS z SD (jeśli patrzeć na to ze strony materialno - ekonomicznej).
czy ja wiem też ma szanse zeby mu sie zwróciło zreszta po co expić tam z sd ? lepiej lurowac po 2-3 frostu z hura lepszy exp i wiecej cap na loot no ale to ty przecież sie znasz nie ja

Cytuj:
Czymże się tak pysznisz? Zamiast grania, poskillował byś lepiej ortografię...
Tymże sie pysznie że nie padam na lion przez nie uwage nie robie jakiś katastrofalnych błedów pisze szybko i nie robie czasem krzaków nie używam na forum przecinków ale jak pisze coś na kartce to są ;] nie mam żadnych problemów z ortografia
I skończ na siłe wciskać te głupoty bo jesteś jednym ms który narzeka na swoja profesje więc to chyba cos oznacza, albo lubisz narzekać albo nie umiesz grać z tą swoja wrodzoną precyzja trafiania w F2

Ostatnio edytowany przez Regeusz - 23-11-2008 o 12:59.
Regeusz jest offline