Śmieszy mnie ta rozmowa ;d
Cytuj:
Może ty jesteś śmieciem i wbijasz się na czyjeś respy bez kolejki, ale ja tak nie robię.
|
Nie nie wbijam sie na respy chyba że hunci ktoś kogo nie lubie, ale ty chyba też sie wbijasz osobą które wbijały sie tobie bez powodu
Cytuj:
Bardzo mi się to przyda. Zwłaszcza na expie.
|
A niby co ci leci jak walisz te swoje "nic nie warte visy"
Cytuj:
Nie mówię konkretnie o demach, których swoją drogą nigdy wolnych nie zastałem.
|
To niby o czym? ja na hunt na frostach wydaje jakies 20k na pb 10k na softy i z 15 na mf a ty ? =]
Cytuj:
Po prostu nie chce mi się spamować na oślep SD po całym ekranie, bądź wastować Stone Shower.
|
Więc ci sie nie chce a nie że sie nie da to zupełnie co innego chyba że ty masz jakieś swoje definicje nie zdziwiłbym sie
Cytuj:
MS pada w takiej sytuacji pierwszy i taki bubek z przerostem ambicji jak ty, nie ma jak tego podważyć.
|
tia jakby liczyc to tak to moze i pada jako 1 ale taki bubek z przerostem ambicji jak ty nie ma jak podważyć tego że każda profesja pada na kickach jako 1 2 3 czy 4 ale pada więc o co ci chodzi?
Cytuj:
Jakoś RP z Assasinami przeważnie lepiej wychodzi na Frostach, niż MS z SD (jeśli patrzeć na to ze strony materialno - ekonomicznej).
|
czy ja wiem też ma szanse zeby mu sie zwróciło zreszta po co expić tam z sd ? lepiej lurowac po 2-3 frostu z hura lepszy exp i wiecej cap na loot no ale to ty przecież sie znasz nie ja
Cytuj:
Czymże się tak pysznisz? Zamiast grania, poskillował byś lepiej ortografię...
|
Tymże sie pysznie że nie padam na lion przez nie uwage

nie robie jakiś katastrofalnych błedów pisze szybko i nie robie czasem krzaków nie używam na forum przecinków ale jak pisze coś na kartce to są ;] nie mam żadnych problemów z ortografia
I skończ na siłe wciskać te głupoty bo jesteś jednym ms który narzeka na swoja profesje więc to chyba cos oznacza, albo lubisz narzekać albo nie umiesz grać z tą swoja wrodzoną precyzja trafiania w F2