Cytuj:
|
KUR** MAĆ XR3 TY MNIE NAPRAWDĘ ZACZYNASZ WKUR****!
|
Wyskocz przez okno.
Cytuj:
|
może nie przeczytałeś regulaminu? jeśli nie to jazda -.-
|
Może przestał byś robić offtop, skoro tak święcie bronisz ustanowionych tutaj praw?
@Best RP ever
Cytuj:
|
ale ty chyba też sie wbijasz osobą które wbijały sie tobie bez powodu
|
Rzadko mi ktoś wbija na exp, ale jeśli taka sytuacja ma miejsce, to jak najbardziej.
Cytuj:
|
To niby o czym? ja na hunt na frostach wydaje jakies 20k na pb 10k na softy i z 15 na mf a ty ? =]
|
W okolicach 20k na SMP. AoLa nie nosiłem, co za tym idzie Softów również. Zwracało się średnio 1 na 3, albo 4 wypady.
Cytuj:
|
Więc ci sie nie chce a nie że sie nie da to zupełnie co innego chyba że ty masz jakieś swoje definicje nie zdziwiłbym sie
|
Jeśli komuś sprawia satysfakcję huncenie wcześniej opisanym przeze mnie sposobem, to już jego sprawa...
Cytuj:
|
tia jakby liczyc to tak to moze i pada jako 1 ale taki bubek z przerostem ambicji jak ty nie ma jak podważyć tego że każda profesja pada na kickach jako 1 2 3 czy 4 ale pada więc o co ci chodzi?
|
O to, że gdy na Dragu złapie mnie standardowy neo kick, to zgona mam już w kieszeni, a EK na moim lvlu, ma 50% szansę na przeżycie.
Cytuj:
|
czy ja wiem też ma szanse zeby mu sie zwróciło zreszta po co expić tam z sd ? lepiej lurowac po 2-3 frostu z hura lepszy exp i wiecej cap na loot no ale to ty przecież sie znasz nie ja
|
Expiłem na nich z Exori visa i z Vis hura, lecz jeśli chodzi o to drugie, to uwierz mi - nie chciał byś dostać podwójnego wave na papę, będąc magiem.
Cytuj:
|
I skończ na siłe wciskać te głupoty bo jesteś jednym ms który narzeka na swoja profesje
|
Teraz, to mnie rozwaliłeś... Zapytaj się o to większej liczby osób. Nie wierzę, że każdy tak ubóstwia Sorka jak twój kolega na 200+lvlu. Ba... ja wiem, że tak nie jest.