Zobacz pojedynczy post
stary 23-11-2008, 14:01   #89
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
KUR** MAĆ XR3 TY MNIE NAPRAWDĘ ZACZYNASZ WKUR****!
Wyskocz przez okno.

Cytuj:
może nie przeczytałeś regulaminu? jeśli nie to jazda -.-
Może przestał byś robić offtop, skoro tak święcie bronisz ustanowionych tutaj praw?

@Best RP ever

Cytuj:
ale ty chyba też sie wbijasz osobą które wbijały sie tobie bez powodu
Rzadko mi ktoś wbija na exp, ale jeśli taka sytuacja ma miejsce, to jak najbardziej.

Cytuj:
To niby o czym? ja na hunt na frostach wydaje jakies 20k na pb 10k na softy i z 15 na mf a ty ? =]
W okolicach 20k na SMP. AoLa nie nosiłem, co za tym idzie Softów również. Zwracało się średnio 1 na 3, albo 4 wypady.

Cytuj:
Więc ci sie nie chce a nie że sie nie da to zupełnie co innego chyba że ty masz jakieś swoje definicje nie zdziwiłbym sie
Jeśli komuś sprawia satysfakcję huncenie wcześniej opisanym przeze mnie sposobem, to już jego sprawa...

Cytuj:
tia jakby liczyc to tak to moze i pada jako 1 ale taki bubek z przerostem ambicji jak ty nie ma jak podważyć tego że każda profesja pada na kickach jako 1 2 3 czy 4 ale pada więc o co ci chodzi?
O to, że gdy na Dragu złapie mnie standardowy neo kick, to zgona mam już w kieszeni, a EK na moim lvlu, ma 50% szansę na przeżycie.

Cytuj:
czy ja wiem też ma szanse zeby mu sie zwróciło zreszta po co expić tam z sd ? lepiej lurowac po 2-3 frostu z hura lepszy exp i wiecej cap na loot no ale to ty przecież sie znasz nie ja
Expiłem na nich z Exori visa i z Vis hura, lecz jeśli chodzi o to drugie, to uwierz mi - nie chciał byś dostać podwójnego wave na papę, będąc magiem.

Cytuj:
I skończ na siłe wciskać te głupoty bo jesteś jednym ms który narzeka na swoja profesje
Teraz, to mnie rozwaliłeś... Zapytaj się o to większej liczby osób. Nie wierzę, że każdy tak ubóstwia Sorka jak twój kolega na 200+lvlu. Ba... ja wiem, że tak nie jest.

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 23-11-2008 o 14:14.
Xr3 jest offline