Zobacz pojedynczy post
stary 23-11-2008, 13:24   #91
Xzo
Użytkownik Forum

Xzo's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2007
Lokacja: nigdzie

Stan: Aktywny Gracz
Imię: lol
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Skille: 0/0
Domyślny

jak czytam te wasze off topy to mi sie niedobrze robi, każdy narzeka i każdy najmądrzejszy, pieprzycie o profesjach i o tym kto ma dobrze a kto nie ... kurwa ludzie ... skoro jesteście takimi znawcami to obaj powinniście wiedzieć ze te profesje jeszcze były nigdy nie zbalansowane a mimo wszystko lata lecą a ludzie grają, uparliście sie tego sorca ... omg ... nie wiem czy ktoś pamięta jeszcze te czasy bo mam wątpliwości .... ale pamiętacie jak nie było wandow/ rodow ? wtedy sie sorcem ciężko grało a teraz chyba nie ... albo czasy kiedy bohy kosztowały 120k a nie 30 ? ... nie było expowisk takich jakie są teraz a siła ataku była mniejsza przeważnie niż teraz.

tibia jest coraz łatwiejsza po prostu, ten tutorial na rooku to już w ogóle żenada
wiem ze dla niektórych to oczywiste ale reszcie odpowiem dlaczego tibia jest łatwiejsza ... ponieważ na tym sie zarabia teraz duża kasę, gra więcej ludzi, cip soft od początku robił ankiety i to gracze wybrali taką tibie jaka jest teraz

narzekacie na stosunek free acc / premmy ... to chyba logiczne ze free = reklama, grasz na free tylko po to żeby popatrzeć na to co możesz dostać, takie podpuszczanie. facc to demo, a tibia sie zaczyna dopiero jak masz pacc.

jakby nie było faccow to by nikt nie wiedział czy warto pograć w to w ogóle.. za jakiś czas podejrzewam za parę lat nie będzie free acc wcale bo żeby pograć będzie potrzebny pacc.. [ tylko moje osobiste podejrzenia ]

a poza tym ... co do teaseru...
cip soft będzie wciąż dodawał nowe lokacje dla paccow wiec nie ma sie co dziwić, parę lat temu jak wychodziły nowe paccowe wysepki to była radość zajebista, a teraz każdy narzeka ze po co więcej wysepek.. trochę śmieszne jak na moje jak bardzo społeczeństwo to sie zmieniło ;p niby każdy narzeka na brak expowisk a jak już dochodzą nowe to każdy " łeeeee tylko tyle ... "

ja np najbardziej bym sie ucieszył jak by wyszedł teaser w którym napisane by było ze powstaną nowe serwery działające tylko pod tibia 7.3 :> ... bym grac zaczął i pacca na rok z góry kupił sobie

teraz moja opinia na temat userow no sorry ale po czytaniu niektórych postów nie mogę tego sobie odmówić

np taki
"iHATEbrasilPLAYER"
, jak na moje to masz styk na bani jakiś, po pierwsze założę sie ze nie znasz żadnego brazylijczyka, nie rozmawiałeś z żadnym i jesteś skończony, ale śmieszny i fajnie ze wpadłeś na forum xD na stronie drugiej jak zobaczyłem wypowiedz o "Respawn Rate" i twoja odpowiedz z stylu " co za koleś expi na ratach" to prawie monitor oplułem ... "Respawn Rate" albo dla ciebie "RESPAŁN REJT" to jest odstęp czasowy pomiędzy ubiciem potworka a pojawieniem się nowego ( potworek się respi )

albo taki
"Xr3"
... moja rada ... kup sobie psa albo znajdź dziewczynę ... czasem napiszesz całkiem sensownie ale ile można ... ty co chwile o czymś piszesz jakbyś nie miał sie komu wygadać

idit: jak cię bawi widok samobójcy to pogadaj z kimś o tym... elo

~ to była tylko moja wypowiedź ~

Ostatnio edytowany przez Xzo - 23-11-2008 o 13:39. Powód: litwrowka ;p
Xzo jest offline