Zobacz pojedynczy post
stary 23-11-2008, 13:30   #95
Regeusz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 260
Skille: 111/83
Poziom mag.: 27
Domyślny

hahah znalazłeś w moim poście jedną literówke ;] mówilem że pisze szybko i nie zawsze robie krzaki wiec mnie nie poprawiaj ;d

Cytuj:
W okolicach 20k na SMP. AoLa nie nosiłem, co za tym idzie Softów również. Zwracało się średnio 1 na 3, albo 4 wypady.
Byłeś w clean team poi i nie masz softów? mam sie śmiać czy płakać?
Jak widzisz ty wydajesz 20k (z softami 30 ale wtedy mniej na mf) a ja ponad ponad 2x tyle i też nie zawsze mi sie zwraca z tym że jakoś nie moge uwierzyć że tylko tyle huntów ci sie zwraca, bo z samej kaski wynosisz z 12k~ wiec towerka leci i na 0 zero a nawet jak co 3-4 hunt leci rh/dsm to i tak ogólnie wychodzisz na +

Cytuj:
Jeśli komuś sprawia satysfakcję huncenie wcześniej opisanym przeze mnie sposobem, to już jego sprawa...
Jak tak bardzo ci to przeszkadza to kup se tego bota, a jak nie chcesz uzywać bota to nie marudź że cieżko sie tam bez niego hunci

Cytuj:
O to, że gdy na Dragu złapie mnie standardowy neo kick, to zgona mam już w kieszeni, a EK na moim lvlu, ma 50% szansę na przeżycie.
ek na twoim lv jak i ms raczej nie huncą dragów wiec obaj padaja na kicku

Cytuj:
Expiłem na nich z Exori visa i z Vis hura, lecz jeśli chodzi o to drugie, to uwierz mi - nie chciał byś dostać podwójnego wave na papę, będąc magiem
.
tia 2 grany i już full hp a rzadko lecą 2 wave naraz

Cytuj:
Teraz, to mnie rozwaliłeś... Zapytaj się o to większej liczby osób. Nie wierzę, że każdy tak ubóstwia Sorka jak twój kolega na 200+lvlu. Ba... ja wiem, że tak nie jest.
ty wszystko wiesz, spytałem jakies 10~ znamych mi ms i nikt nie narzeka po co mam pytać cały serv ? Prawda jest taka że nie znasz możliwości ms skoro tak na niego narzekasz i uprzedzając twoja wypowiedź nie nie grałem ms ale hunce czesto z ms i widze ile ja wydaje na hunt ile oni ile ja zarabiam na frostach ile oni niby łatwiej im paść ale efekt comba został wyeliminowany a siła leczenia u ms jest duża bo 3-4 exurki leczą całe hp a gran prawie połowe

Cytuj:
jak czytam te wasze off topy to mi sie niedobrze robi, każdy narzeka i każdy najmądrzejszy, pieprzycie o profesjach i o tym kto ma dobrze a kto nie ...
Jak mówisz o mnie to pare postów wstecz napisałem wyraźnie że rp jest silny i wcale nie narzekam na niego, ale zirytowała mnie ta wypowiedź jaki to ms jest cieżki i cienki

Ostatnio edytowany przez Regeusz - 23-11-2008 o 13:38.
Regeusz jest offline