Cytuj:
Nie miałem. Przy prawie ciągłym napierdzielaniu, Softy aż tak bardzo się nie przydają.
|
:OOOOOO
Cytuj:
Prędzej na zero, aczkolwiek nie zawsze...
|
To dziwne bo w mojej gildi jest ed ktory expi na frostach od 113lv ma teraz 189 i tez nie narzeka na brak kasy (nie expi ciągle na frostach uprzedzajac twoja next wypowiedź)
Cytuj:
Jak wszystko inne zajęte...
|
Na frostach jest tyle miejsca że nie wierze, przecież floor jest w sumie public a i tak nikt nie narzeka u mnie na floor biega po 4 typa zawsze a i tak czesto bije po 2 frosty naraz
Cytuj:
I tak tam nie huncę, ponieważ nie chce mi się biegać po całym MotLS, aby tam dojść.
|
To skończ pisać o tych wrl bo na pocczątku pisałeś że nie huncisz tam bo sie nie da bez bota, jak ci sie nie chce poświecić 5-10min na dojście do respa to graj na ots tam masz tp
Cytuj:
Z reguły po dwóch wavach zostaje mi 30-50hp. Wystarczy, że jeszcze z czegoś dostanę, to już mogę pisać do kogoś, aby zabezpieczył moje zwłoki...
|
no w sumie fakt na twoim lv tak lipa expic ale po 1 froscie tez jest szybko
Cytuj:
Nawet nie pamiętam, kiedy ostatnio z kimkolwiek na czymś hunciłem. To był chyba ten wcześniej wspominany Inqui.
|
No kurcze to już nie moja wina że nie masz z kim huncić Oo ani na pewno nie wynika to ze "słabej" profesji nie zdziwiłbym sie gdyby ludzie poprostu nie chcieli z tobą huncić jak w tibi też jestes taki irytujący jak na forum ;]
Dobra koniec pisz co chcesz zwisa mi jestes za tępy zeby normalnie z tobą pogadać bo z góry zakładasz że masz racje, ziomuś bóg cie stworzył do porażek idz huncić lion elo