Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3
Miejsc nie starcza, aby zaspokoić chociażby połowę chętnych do expienia tam.
|
Calassa, Frozen Trench, Formogar mines <- dobre, i b. rzadko zaludnione, no moze nie liczac tego ostatniego. Wystarczy troche poszukac i na pewno cos znajdziesz.
btw, podziwiam cie, jesli sam nigdy sie nie wpraszasz komus na expo. Kiedy wchodze na ice witch tower,pytam "how long?" i w odpowiedzi slysze "spier**dalaj", bo szukajac "wlasciciela expa" zabilem jednego ice witcha no to wtedy taka osoba (najczesciej ek/rp) juz sobie wiecej nie expi.
Albo kiedy jakis knajcik umiejacy tylko naparzac potworki, mowi mi 10h...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3
Imo nie wiem czy się śmiać czy płakać, gdy widzę jak ktoś taki jak ty, pieprzy głupoty i snuje mity, jakoby MS był dobrą i "zaspokojoną" profesją. Od razu widzę, że masz na temat tej klasy pojęcie zerowe... Jest to niesamowicie trudna i najbardziej żmudna do poprowadzenia postać. Waste ma prawie zawsze, gdy chce zapolować na coś mocniejszego od Dragona. W sumie nie mam ochoty ci w dalszym ciągu tłumaczyć i argumentować, z jakich powodów 95% MSów biernie narzeka na swój wybór, ponieważ mam dość powtarzania się...
|
Ms/ed ma jedna przewage - sila dmg. Czesto potrafie bez problemu przekonac osobe, ktora mi wbila na potworki, zeby z nich wyszla. Tluke wszystko co sie rusza, i w ten sposob mam caly czas loota, a biedny ludzik (czesto ek) idzie sobie gdzie indziej liczyc cyferki, najpierw mowiac kilka ciekawych rzeczy o mojej mamusi. I to chyba jedyna zaleta, dla ktorej gram ta profa... :<
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Regeusz
Jutro nawine z 208ms może on mi powie co takiego trudnego w tej profesji bo jakoś tego nie widze, przestałeś grać i teraz udajesz nie wiadomo jakiego speca ale niestety nim nie jesteś i długo nie bedziesz =) mam 5x większe pojecie o każdej profesji niż ty wow wbiłeś 119lv i faktycznie dużo możesz wiedzieć o możliwości chara, no ale jak sie pada na lion to tak jest
To ms ma możliwość najszybszego expa, to on ma największy dmg co nie znaczy ze np rp jest gorszy bo zaraz bedziesz pisać żebym zmieniał profesje, jedyna cienka profesja teraz to ek, no ale co ja moge wiedzieć to wkońcu ty jesteś retrid
|
Hmm, mowisz tak jakby ten 200 ms wiedzial wszystko bo ma 200 lewel. A ja uwazam, ze on gowno wie bo juz jest na etapie, na ktorym ma solidna ilosc hp...
Minus magiczniakow? Za malo hp. Kiedys szukalem botow na liberty bay zeby z nudow ich pozabijac, a tu nagle bziuuuu, brak pradu. Widzialem 2 roty i jednego carriona zanim to nastapilo. Mysle sobie, pfe, mam 650 hp wiec przezyje na luuzie. Skonczylo sie to wizyta u pana Eremo.
Wiec jesli przez minute, 3 zalosnie lamerskie porworki zdaza zabic 90 ed, to chyba jest cos nie tak? Nie mowiac juz o tym, ze moge pasc na zwykle kambo od jednego frosta, jesli bede mial 2 sec laga...