Cytuj:
Hmm, mowisz tak jakby ten 200 ms wiedzial wszystko bo ma 200 lewel. A ja uwazam, ze on gowno wie bo juz jest na etapie, na ktorym ma solidna ilosc hp...
|
Hmm, a czy zawsze miał solidną ilość hp ?
Cytuj:
Minus magiczniakow? Za malo hp
|
policzmy
na każdy lv u ek
15hp 5 many 25cap = 45
Na każdy lv u rp
10hp 15 many 20cap = 45
Na każdy lv u ed/ms
5hp 30many 10cap = 45
Co chcesz tu zmienic? moze 25many i 10hp co lv ? ale wtedy bedziesz miał hp tyle co rp więc po co grać rp? dla cap ?
Sorka ale cipsoft nie zmieni tego i bardzo dobrze bo tak właśnie powinno być
a jakby dodał hp dla ed/ms musiał by dodać u rp a wtedy i u ek wystarczy pomyśleć logicznie no ale co ja moge wiedzieć nasz ziomuś z forum wie wszystko i niedługo bedzie info w necie o grze TEBIA - gra stworzona przez 119ms który swoimi teoriami poważnie zagraża sytuacji finansowej firmy CipSoft GmbH
anyway gl
Cytuj:
"Złe" nie jest. Jednak spodziewałem się po tym miejscu czegoś więcej... Ogółem, kiepskawo zaprojektowane.
|
Jak juz wyżej wspomniałem o grze TEBIA - bedzie tam można odwiedzić idealnie zaprojektowane miejsce zwane Frozen Treench
Cytuj:
Imo na mój level nic tam nie ma...
|
Oraz miejsce Formogar minesss gdzie znajdzie wszystkie potworki na 119lv
Cytuj:
Jak mnie lew w ~5 minut zagryzł...
|
I z dumą moge dodać że w przypadku ataku lwa, ów lew ten bedzię musiał spytać o zgode żeby zagryść swoja ofiare - gdy 121ms nie wyrazi zgody lew zagryzie sam siebie
Cytuj:
W naszym przypadku, po floor biega średnio koło dziesięciu osób... Prywatne są prawie zawsze zajęte.
|
W grze TEBIA po floor na okolner bedzie biegać max 9 osób a w przypadku przybycie 119ms lub 121 wszystkie osoby niezwłocznie zostaną przeteleportowane do dp/światyni
okey ziomuś