Zobacz pojedynczy post
stary 23-11-2008, 18:17   #269
Fenkh
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 08 2008
Lokacja: Konin

Stan: Początkujący
Imię: Alco Hol
Profesja: Knight
Świat: Arcania
Poziom: 26+
Skille: 50+/50+
Poziom mag.: 3
Fenkh ma numer GG 4983089 Send a message via Skype™ to Fenkh
Domyślny Imho

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Korule Pokaż post
Mi sie ten update bedzie podobał. Osobiście nie zdziwiło mnie to że ulepszyli knighta, ale palka? to przesada, pallek w tej chwili to chyba najlepsza profesja assasinki wymiataja, a ci jeszcze chca go ulepszac :/
Ale tych ich runek to chyba każda profa będzie mogła używać więc Pallek będzie miał nowe źródło zarobków. To wszystko.

Ogólnie update zapowiada się bardzo dobrze. Wszyscy twierdzą że to kopiowanie z WoW'a ale to świadczy o tym że CipSoft się wzoruje na elicie wśród MMORPG i za to mają u mnie +. Stary klimat Tibii będzie zachowany i to będzie ok, choć fakt faktem smutne jest to że większość h-lvli to zwykli sharerzy, boterzy i inne takie zło. Ale cóż zrobić. Mi się podoba że Tibia się jednak rozwija a dwunastoletni gracze długo się nie utrzymają bo zwykle są to po prostu głupie dzieciaki bez skilla i gracze tacy jak ja(nie przechwalam się, nie mam wysokich osiągów w tej grze) wyprą ich. W końcu osoba która ma 16-17 lat o wiele lepiej ogarnie wszystko w tej grze niż 12-sto letni dzieciak, prawda? Bądźmy cierpliwi i skoro narzekamy na gówniarzy w top listach to zamiast zrzędzić, i pisać bzdury(takie jak ta xD) to expijmy. Oczywiście z umiarem. Ja myślę że Tibia nadal będzie miała ten swój fajny klimat.
See you in Tibia!
Fenkh jest offline