Zobacz pojedynczy post
stary 23-11-2008, 18:17   #106
Regeusz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 260
Skille: 111/83
Poziom mag.: 27
Domyślny

Cytuj:
Cóż... lepiej, żeby wyszła nowa gra o nazwie Pibia, stworzona i zaprojektowana przez skrajnie skretyniałego jełopa ze 180 RP, który wyszedł z założenia, że skoro nabił więcej białych cyferek i wyniuchał kilka zuotyh myśli od swoich pixelowych kolegów, to wie na temat grania magiem więcej, niż gracz, który jest z nim na bieżąco.
Od nikogo nic nie wyniuchałem i nie uważam że wiem wiecej o tibi dlatego że mam większy lv tylko dlatego że ty nie grasz a ja gram, a tu już jest powód, no bo jak osoba która nie gra albo która grała tylko przez chwile nie była w wielu miejscach nie próbowała huncić wiekszości potworków może uważać sie za speca ? po update widać że nie można wszystkiego zaobserwować w teori tak jak to próbuje robić cipsoft, i nie jesteś na bieżąco magiem bo jesteś retrid nie możesz zrozumieć tego małego szczegółu że KIEDYŚ lv 119 był duży teraz już nie jest, i nie zmieni tego fakt że expiłeś na 60lv z gfb na tombach czy też fakt że padłeś na lion na 121lv załamałeś sie i postanowiłeś nie grać. I nie uważam sie za bestever rp ale thx ;]

Cytuj:
Mam na myśli to, że "opłacalne" polowanie postacią magiczną, zaczyna się tam od 160-180lvla.
To co stoi na przeszkodzie żeby takie super gracz jak ty wbił ten lv ? Ano tak lion'y

Cytuj:
A teraz, idę na wino. Będę sążnie łoił siarczanowego jabola, z każdym łykiem zapominając o tym upadłym od noobstwa forum.
Srogo, tylko weś je rozcieńcz z wodą i nie kupuj żadnego powyżej 4zl bo to siara, w tym temacie wypowiedziało sie conajmniej 3 ms którzy mieli odmiennie zdanie od twojego doliczając moich 2 to 5 pozdro i weś mam małą prośbe jak bedziesz miał zamiar sie jeszcze troche ośmieszyć i mi odpisać to użyj jakiś argumentów bo bezbłedna pisownia i te skomplikowane metafory to za mało żeby udowodnić swoje racje
Elo ziomuś

i tak btw
Cytuj:
Owy posiadacz konta z postacią na 180lvlu wyszedł z założenia, że zjadł wszystkie rozumy na temat Tibii i może zająć się poprawianiem innych. Uparcie żyje w nieświadomce, która wywróciła mu nie które oczywistości do góry nogami i wykrzywiła postrzeganie pixelowej rzeczywistości, której autorzy, zacierają ręce patrząc, jak kolejny debil wzbija się na kolejne pułapy mroków uzależnienia od Tibii...
Ile razy mam ci pisać że to nie lv sprawia że wyszedłem z tego założenia tylko widze jak maja ms i widze jak maja rp obaj są silni jedyną słabą profesją jest ek a jak ktoś grając ms nie umie sie wybić to znaczy że gra 2d w której kiedyje sie strzałkami myszką i używa hotkeyów jest dla niego za trudno, może przerzuć sie na nie wiem pasjans? saper? albo jakieś bierki, nie jestem uzależniony od tibi lubie w to grać ale jak wyjdzie gta 4 to wole grać w gta ;d teraz już też robie przerwe bo gram fallout 3 ale teraz napiszesz że jestem uzależniony od kompa, no ale w takim razie ty też jesteś - od forum jakby ci zwisało to co pisze to już dawno przestał mi odp i piłbyś te swoje wino za 3zl
Pozdrowienia z pułapów mroku uzależnienia od Tibi, czekam z niecierpliwością na gre Tebia

Ostatnio edytowany przez Regeusz - 23-11-2008 o 18:30.
Regeusz jest offline