Cytuj:
Cóż... lepiej, żeby wyszła nowa gra o nazwie Pibia, stworzona i zaprojektowana przez skrajnie skretyniałego jełopa ze 180 RP, który wyszedł z założenia, że skoro nabił więcej białych cyferek i wyniuchał kilka zuotyh myśli od swoich pixelowych kolegów, to wie na temat grania magiem więcej, niż gracz, który jest z nim na bieżąco.
|
Od nikogo nic nie wyniuchałem

i nie uważam że wiem wiecej o tibi dlatego że mam większy lv tylko dlatego że ty nie grasz a ja gram, a tu już jest powód, no bo jak osoba która nie gra albo która grała tylko przez chwile nie była w wielu miejscach nie próbowała huncić wiekszości potworków może uważać sie za speca ? po update widać że nie można wszystkiego zaobserwować w teori tak jak to próbuje robić cipsoft, i nie jesteś na bieżąco magiem bo jesteś retrid nie możesz zrozumieć tego małego szczegółu że KIEDYŚ lv 119 był duży teraz już nie jest, i nie zmieni tego fakt że expiłeś na 60lv z gfb na tombach czy też fakt że padłeś na lion na 121lv załamałeś sie i postanowiłeś nie grać. I nie uważam sie za bestever rp

ale thx ;]
Cytuj:
Mam na myśli to, że "opłacalne" polowanie postacią magiczną, zaczyna się tam od 160-180lvla.
|
To co stoi na przeszkodzie żeby takie super gracz jak ty wbił ten lv ? Ano tak lion'y
Cytuj:
A teraz, idę na wino. Będę sążnie łoił siarczanowego jabola, z każdym łykiem zapominając o tym upadłym od noobstwa forum.
|
Srogo, tylko weś je rozcieńcz z wodą i nie kupuj żadnego powyżej 4zl bo to siara, w tym temacie wypowiedziało sie conajmniej 3 ms którzy mieli odmiennie zdanie od twojego doliczając moich 2 to 5 pozdro i weś mam małą prośbe jak bedziesz miał zamiar sie jeszcze troche ośmieszyć i mi odpisać to użyj jakiś argumentów bo bezbłedna pisownia i te skomplikowane metafory to za mało żeby udowodnić swoje racje
Elo ziomuś
i tak btw
Cytuj:
Owy posiadacz konta z postacią na 180lvlu wyszedł z założenia, że zjadł wszystkie rozumy na temat Tibii i może zająć się poprawianiem innych. Uparcie żyje w nieświadomce, która wywróciła mu nie które oczywistości do góry nogami i wykrzywiła postrzeganie pixelowej rzeczywistości, której autorzy, zacierają ręce patrząc, jak kolejny debil wzbija się na kolejne pułapy mroków uzależnienia od Tibii...
|
Ile razy mam ci pisać że to nie lv sprawia że wyszedłem z tego założenia tylko widze jak maja ms i widze jak maja rp obaj są silni jedyną słabą profesją jest ek a jak ktoś grając ms nie umie sie wybić to znaczy że gra 2d w której kiedyje sie strzałkami myszką i używa hotkeyów jest dla niego za trudno, może przerzuć sie na nie wiem pasjans? saper? albo jakieś bierki, nie jestem uzależniony od tibi

lubie w to grać ale jak wyjdzie gta 4 to wole grać w gta ;d teraz już też robie przerwe bo gram fallout 3 ale teraz napiszesz że jestem uzależniony od kompa, no ale w takim razie ty też jesteś - od forum jakby ci zwisało to co pisze to już dawno przestał mi odp i piłbyś te swoje wino za 3zl
Pozdrowienia z pułapów mroku uzależnienia od Tibi, czekam z niecierpliwością na gre Tebia