Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3
Krzyż na drogę (odwrócony). Combo od MWE = mogiła. Nie mówię już o Predatorach, które z melee biją jak demony.
|
No dobra, to akurat byl zly przyklad. Samemu mi sie niedobrze robi, jak nagle ubywa 3/4 hp. Ale Frozen Trench - odludne, same "nuubskie" quary, zazwyczaj zwraca sie z finow i mozna robic loota z halek/two handedow i nastepnie go sprzedac u npc w wiosce przemytnikow. Jak sie poczujesz na silach, mozesz zejsc do komory z mieszanka najlepszych quar (mozna rzucic m walla tak, zeby one nie mogly nas bic ale my je tak).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3
Imo na mój level nic tam nie ma...
|
Jest pelno cultow, glownie tych w czerwonych kubraczkach (nie pamietam nazwy) z ktorych leca key ringi.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Regeusz
Sorka ale cipsoft nie zmieni tego i bardzo dobrze bo tak właśnie powinno być
a jakby dodał hp dla ed/ms musiał by dodać u rp a wtedy i u ek wystarczy pomyśleć logicznie no ale co ja moge wiedzieć nasz ziomuś z forum wie wszystko i niedługo bedzie info w necie o grze TEBIA - gra stworzona przez 119ms który swoimi teoriami poważnie zagraża sytuacji finansowej firmy CipSoft GmbH
|
Nie jestem z tych co tylko biadola jak to nie jest zle, chociaz niektore ich argumenty rozumiem. Sadze, ze magowi do szczescia brakuje tylko nieco wiecej hp, tak z 7hp/lev.