Zobacz pojedynczy post
stary 23-11-2008, 22:08   #13
barteks12
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kombossik123 Pokaż post
Stary rozumiem Cię ;p Mialem 113ek i powiem jak to wyglądało : ja ide se na DL'e raz na pare dni jak mam pare k na zwastowanie (zawsze waste prawie było ...) potem kolega 81 rp pisz że on na DL od 70 lvl hunci i mi pokazuje bag : 3 dsm , 5 rh... zwątpiłem . Ale dobra hunce se małpy na bocie (tak bo zabardzo nie chciało mi się nigdzie tym gównem (postacią) expic , to myśle może pójde na hydry dobra zbieram team trza siochera i shootera pisze do RP a on ,,oj s*******aj hydry to ja se solo hunce...'' wtedy to ja sie załamałem to ja musze siochera i shootera brac żeby tam huncic a RP se solo leje?... Potem patrze kolega RP lvl wbija 3x szybciej niż ja bo frosty leje... ja z botem (oczywiście nie cały czas na bocie) nie dawałem mu rady...
Chciałem pozbierac GSS bo były drogie (9k each) i do tego może bym addon zrobił no ale jak na full secie GS mi za 200 co 3-4 cios sypał to ... A najlepsze to było to jak zbierałem teama na Demce (1 sio , 2 shooterzy) to RP (wtedy juz 93 lvl) pisze że on to up/down je solo leje... A ja wtedy z pespektywą że EK to demców nigdy solo bez waste nie będzie bił ;/

Ja bym się na twoim miejscu wymienił , czym wcześniej tym lepiej.
tak chyba zrobie bo EK to zal zobacze wbije jakis porzadny lvl i porowna postacie zawsze bede mogl wrocicic do EK
barteks12 jest offline   Odpowiedz z Cytatem