Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yaugardo
Myślałem, że w waszym slangu dwarfoskim na śmietnik to się mówi hasiok, a nie sypialnia, ale mniejsza z tym. Nie stać cię na moją starą, nawet gdybyś 40 lat rył wyngiel zębami w waszej podwórkowej kopalni, a twojemu staremu skrobał ser spod moszny i sprzedawał dla mlekovity , więc pal pizde nadmuchiwany elwisie  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))
dedmicz
|
Gdybym 40 lat wyngiel zebami rył to miałbym morde taka jak masz Ty wiec nawet nie probuje sie do tego zabierac

Śmietnik? To dlaczego ostatnio Twoja stara wjebała mi mydło w kiblu jak jej pozwoliłem przemyć morde ze spermy? Wpuść taką do łazienki do ci mydło zeżre... Weź ją wytresuj jakoś bo juz 7 mydło kupuje...
Btw. Powiedz staremu ze jak rano jedzie na obchód po rejonie za puszkami rowerem, to niech nie za*******a tak szybko bo łechtaczką po betonie szoruje i wszystkich budzi. A ludzie do pracy chodzą i tez chcą sie wyspać.
dsajsauiHUA
SHDudhsah
uHA
dsa
f
a
TO NIE PRAWDA ZE TU PRACUJE SKARBIE. MAMA NIGDY NIE BYŁA DZIWKĄ!
No kurwa dać takiej klawiature... Przepraszam. Jeszcze mi szmacisko shifta pogryzło. Jak dziecko... Co do rączki to do buzi...