Zobacz pojedynczy post
stary 24-11-2008, 16:51   #2097
zirkov
Użytkownik forum

zirkov's Avatar

Data dołączenia: 24 11 2008
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zirkov
Profesja: Elder Druid
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: +
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master-Mada Pokaż post
@ Kafar
Jedyną osobą, po której pojechałem po sprzedaniu Adama jest Russel, bp miałem ku temu bardzo wyraźne powody, a jeśli uważasz go za "wszystkich" to jest coś nie tak. A co do Zirkova to po prostu chcę Wam dać radę, bo znam go już jakiś czas i wiem na co go stać, i jak jego postawa może wpłynąć na Wasz autorytet Tylko poradziłem, żebyście na nich uważali, bo mogą poczuć się zbyt ważni, a jeśli ludzie jak oni będą rządzili to tej władzy długo nie utrzymacie. A mi naprawdę zależy żebyście to Wy, a nie czarny i jego ludzie ją posiadali. Zresztą teraz bronicie Zirkovów, a chyba nie muszę przypominać co się stało zaraz po tym jak dostali mojego chara i co było tego powodem? Bo chyba właśnie to o czym próbuję Was uświadomić. Przydają się, czy nie, zachowywać się muszą.
Całe życie spędziłem na omijaniu kłopotów? Racja i dobrze na tym wyszedłem, pozdrawiam Imperka
@ Zirkov
Decydował co ma być z Tobą? Teraz jestem nikim jak Kafar słusznie zauważył, ja tylko sugeruję co ma być z Tobą

Słuchaj Adam ja cię nie znam i nie miałem żadnego chara od ciebie więc że tak powiem zamknij się i nie odzywaj na mój temat,bo kupił od ciebie postać rony i tak go w hu*a zrobiłeś.
zirkov jest offline   Odpowiedz z Cytatem