Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gussy'Aka'Serek
Gdybym 40 lat wyngiel zebami rył to miałbym morde taka jak masz Ty wiec nawet nie probuje sie do tego zabierac  Śmietnik? To dlaczego ostatnio Twoja stara wjebała mi mydło w kiblu jak jej pozwoliłem przemyć morde ze spermy? Wpuść taką do łazienki do ci mydło zeżre... Weź ją wytresuj jakoś bo juz 7 mydło kupuje...
Btw. Powiedz staremu ze jak rano jedzie na obchód po rejonie za puszkami rowerem, to niech nie za*******a tak szybko bo łechtaczką po betonie szoruje i wszystkich budzi. A ludzie do pracy chodzą i tez chcą sie wyspać.
dsajsauiHUA
SHDudhsah
uHA
dsa
f
a
TO NIE PRAWDA ZE TU PRACUJE SKARBIE. MAMA NIGDY NIE BYŁA DZIWKĄ!
No kurwa dać takiej klawiature... Przepraszam. Jeszcze mi szmacisko shifta pogryzło. Jak dziecko... Co do rączki to do buzi...
|
Chuj mnie obchodzą perypetie twojej rodziny.
/dedmicz
ps1. jak mi jakiś pałerful rodak z malym poczuciem wartosci zbannowal bo mu przypomnialem jak go wolali w piaskownicy to sie mowi trudno, a dla gownojadow nie bede nowego konta zakladal
ps2. widze ze chlopczyk o wdziecznym przezwisku cipa zwolal cala swoja wiejska rap frerajne w bluzach z kropa i spamuja forum elo, swoja droga dlugo zajelo ci szukanie kolejnej wiazanki slow ktorych sam nie rozumiesz, bluzganie sie z toba nie jest nawet smieszne bo co post to piszesz to samo, zmien bluzgator,
wydupcam z tej piaskownicy bo macie chujowe foremki, bej
dzienx Bartosz za szaring ;\\