Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragonit
Różnie to jest, bo gdybym ja był np. knightem a nie sorciem to miałbym o wiele większe pole manewru niż teraz, bo obecnie to co mogę robić? Moun Sternum, Roty i tyle, guardy wiecznie zajęte a nawet jeśli nie to jest ich tyle przy wejściu że można się zesrać, tylko ropanie zostaje ... ktoś pisał że 40 lvl nie może na smokach expić, a mój znajomy po hacku (słabe eq) i z beznadziejnymi skilami (chyba 62\60) na 35 lvl 2 potiony traci na dragu, czyli taki ~40 z dobrymi skilami i eq znający podstawy walki z dragami (unikanie wave itd.) żadnego potiona by nie stracił ... gdzie tu waste? I co jest takiego na Tomback że trzeba mieć 75 lvl knightem, skoro na faccowskich tombach (wiem, że pewnie słabsze potworki, ale nie ma chyba jakiejś przepaści) 25 lvl se radzą?
|
Ale czy jest to efektywny exp?, niebardzo wspomnialem o tym ze knight ma przesrane pod wzgledem k/h w porownianiu do magow
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dzik11
ta wrócą uhy i znowu będzie jak dawniej 20 shoterów nie będzie mogło zabic jednego knighta który jeszcze po drodze zabije z 3 i większośc graczy przeniesie się na knighta no bo po co ma grac takim sorkiem albo druidem jak knightem podlecisz puścisz kilka Exori,Exori Gran i inna profesia leży a co do straty expa to teraz jest dobrze
|
Dlatego co do zmiany dmg jest na tyle dobrze iz jedna postac niemoze dyktowac zasad calemu serwerowi, na chwile obecna liczy sie sklad i zgarnie i to jest pozytywne zjawisko, ale fakt faktem jak pisalem powinni zmienic healing, jakies bonusy do leczenia potionami w przykladowym takim mniemaniu :
wymagany level na ultimaty : 130lv
Level gracza uzywajacy 200, 200 - 130 = 70 *levelow premi healingu* 1 level healing premi = przykladowo 2-3 hp dodadkowego leczenia pobranego z uzycia potionu
, tak samo w przypadku Palow oraz samego dmgu, kazdy level powienien dodwac premie albo do uderzenia ( w wiekszym stopniu ) czy tez zmniejszac mozliwosc missu na monsteru co w przypadku pala z royalami jest to " porazka ". Stary system, z ew eleminiacja burstow dla sorka ( zaduza przewage dawaly sorkowi ), bylby doskonaly, z pozostawieniem nowego shootingu z visow wraz z ich dmg, tak i nowym czy tez dmg z 8.1.