Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 3 :)
Zobacz pojedynczy post
stary 24-11-2008, 18:58   #4620
Affectus
Użytkownik Forum

Affectus's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Śląsk

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Senian
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 170
Skille: 95/93
Poziom mag.: 9
Domyślny

Dobra, time to say goodbye. (gut ingliszh!@?!#?@~?~`1~)

Na Neranie grałem od pierwszych godzin jej istnienia, teraz odchodzę, smutne, prawda?

Dobra mam na was wyjebane, chciałbym tylko pozdrowić:
-Sexy team, za to, ze 90% ludzi nerany mogło podziwiać ich skilla gry i uczyć się od nich.
-Moje byłe gildie, a było ich od zajebania, nie wymieniam bo zapomnę jakiejś.
-Moich prafcifych pszyjaciuł jnternetofych: (krwa, bankowo kogoś zapomnę)
Sir Agriego, Bu'fuu, Lord'Galimatias, Xaszkila, Ragnussa, Supmylo, Arhena, Feraxa, Majde aka old Greastera bambusa jebanego ; d, Thoriana, Szkape, Icene, Arcus Galina, starego ownera Lincora, Mari'se, Marcela, Morphersa, Ravinna, Scartexa, Shareze, Sfore, Speediego, Norvilla, Taziele swego czasu potem go nie znalem, KRULIKA, Sammosa, Vonnete (starego ownera?), Screna, Viraelli'iego, Bu'gi'ego, moich rli, ale z nimi sie nie rozstaje xd
i wszystkich tych których znałem, a nie pozdrowiłem > sory.

Oraz serdecznie całuję w dupę:
-Butchera- bo masz kurwa najebane w głowie, nie chce mi się rozwodzić nad tym tematem, mam wyjebane na twoje odpowiedzi, pozdro wlatco serfera.
-Lorda Mortha (starego ownera)- bo poza kurwa tibia, levelem i "melanszami" twoj pojebany mozg nie miał innych horyzontów, pozdro jebany, fałszywy "bracie".
^ jebię także jego przydupasów, co uciekli do jego gildi, swego czasu, z pewnymi wyjątkami.
-Wszystkich gmow, którzy PRÓBOWALI, tak to dobre określenie, próbowali mnie złapać. Jeden ban na prolerze, cóż wypadek przy pracy ; ).

Aha, nie, nie odchodzę dlatego, że mnie goratel i pszyjaciele shuncili ; D!

MY > WY.

E O T.
>
Affectus [154EK]
>
Supmylo [102ED]
>
Senian [171EK+]

Ostatnio edytowany przez Affectus - 24-11-2008 o 19:10.
Affectus jest offline