Cytuj:
Oryginalnie napisane przez [19]Dudziu[91]
<hahaha> gralem msem, gralem rp, msem ciagle gralem liczac kazde gp zeby starczylo mi na exp bo od kad knightci moga sami huncic robia to sami za pomoca bota co sie z tym wiaze nie biora na hunty sorcow ewentualnie jakiegos edka a co za tym idzie nie ma kasy nie ma expa.
|
Learn2play. Wystarczy trochę pomyśleć i kasa będzie.
I to samo mogę powiedzieć o upie rok temu, kiedy magowie przestali praktycznie potrzebować blokerów.
#####
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez [19]Dudziu[91]
Djinn tower quest jest od 40 lvla ^,^. Dajmy ze ten 40 sorc gdyby solowal towera to i tak mialby waste wielkosci byczych jaj. Postac ta nie posiada nawet 1 ue ani nawet sd. Pall moze robic takie wieksze pg z blockerem od 55 gdzie ma p bolty np frosty, przy czym rzeczywiscie ten mag na 45 lvlu gdy ma sd przy czym majac duze waste bo bp pb kosztuje 12k a bp sd 5 a obliczajac ilosc uderzen z ktorych moze skozystac pall jest nieporownywalna czyli i tak ma mniejsze waste dopiero w przypadku magow h lvlowych ta kalkulacja jest inna bo wtedy juz potrafia zarobic sami na siebie.
|
Sprawdź może to Wiki zanim napiszesz coś głupiego, ok? Żeby wejść do towera wystarczy level 30.
Ja wysolowałem to swoim druidem na 36 levelu, tak, zgadza sie, 36 level, cały djinn tower (łącznie z 4x? Marid na końcu). Koszt: ~17 run avalanche, 5 bp many i z 10 min dwarven ringa. Kup mi TibiaCAM TV to nagram film. Nie trzeba mieć SD ani UE żeby solować questy czy robić pg.
55 level mag będzie miał lepszy exp z GFB na tombach niż 55 pally na frostach z blokerem. I napewno dużo większe szanse na profit jeśli te runy będą homemade.
Po raz kolejny, zastanów się co piszesz. Bp PB kosztuje 14k nie 12. I nie demonizuj tak tego waste u maga, posiedzi troche na ASach, necro, wyskoczy z kumplem na jakis hunt i kasa nie jest problemem. Zresztą, posiadanie największego potencjału musi mieć swoje 'downside'.