Zobacz pojedynczy post
stary 24-11-2008, 21:27   #273
Sir-Babolek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 04 2007
Lokacja: Siemianowice

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 175
Poziom mag.: 73
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kojotes Pokaż post
Learn2play. Wystarczy trochę pomyśleć i kasa będzie.

I to samo mogę powiedzieć o upie rok temu, kiedy magowie przestali praktycznie potrzebować blokerów.

#####

Sprawdź może to Wiki zanim napiszesz coś głupiego, ok? Żeby wejść do towera wystarczy level 30.
Ja wysolowałem to swoim druidem na 36 levelu, tak, zgadza sie, 36 level, cały djinn tower (łącznie z 4x? Marid na końcu). Koszt: ~17 run avalanche, 5 bp many i z 10 min dwarven ringa. Kup mi TibiaCAM TV to nagram film. Nie trzeba mieć SD ani UE żeby solować questy czy robić pg.

55 level mag będzie miał lepszy exp z GFB na tombach niż 55 pally na frostach z blokerem. I napewno dużo większe szanse na profit jeśli te runy będą homemade.

Po raz kolejny, zastanów się co piszesz. Bp PB kosztuje 14k nie 12. I nie demonizuj tak tego waste u maga, posiedzi troche na ASach, necro, wyskoczy z kumplem na jakis hunt i kasa nie jest problemem. Zresztą, posiadanie największego potencjału musi mieć swoje 'downside'.
Assy od 60 levela w gore daja niezly profit, mniejwiecej 30% z wloznej kasy na mf na plus, do tego przy 600 osob + przykladowo na central / west mozna lekko 85k/h wyciagnac, dragi tez sa profitem na tym levelu, culty na goromie wychodza na 0 +- przy 100k/h wiec niewiem gdzie tu narzekac

Co do tombow, od 45 levela mozna smialo gfbkowac -1 za tp na omrucu, a od 60 spokojnie -2 przy 110-150k/h , ale z zwrotem roznie bywa XD

Ostatnio edytowany przez Sir-Babolek - 24-11-2008 o 21:29.
Sir-Babolek jest offline