Zobacz pojedynczy post
stary 24-11-2008, 22:30   #171
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pirate Cutthroats Pokaż post
Rzadszy? Tzn potwory dropiły dany item rzadziej niż teraz. Jakoś to do mnie nie przemawia. Spójrz chociażby na stare screeny z huntów EO i jego kolegów. Po kilku godzinach (kilkunastu) miał całkiem ładny zestawik na wystawkę do nowego domu na Edron. Krócej grali? Nie wydaje mi się. Nie mam jak tego udowodnić, ale po prostu wiem, że tak nie jest. Przynajmniej te osoby, które jakoś tam w grze poznałem/obserwowałem tak nie robiły. Niektórzy mieli małe maratony z Tibią.
Jesli najwyzszy osiagniety level miesci sie w 200, ludzi przekraczajacych 150 jest doslownie kilku i nie wszyscy z nich maja mozliwosc huncenia dajmy na to dli bo odpowiednich expowisk jest po prostu za malo, do tego te dle klepia pare razy krocej ( bo zdazyli na nich wbic 20 milionow expa a nie 230 ) to zrozumiale, ze zlootuja wiele razy mniej itemow i przez to sprzet bedzie rzadszy. Tak sytuacja wygladala pare lat temu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pirate Cutthroats Pokaż post
Jeśli chcieli poexpić tak by szybko wbić dany poziom lub dla konkretnego lootu musieli użyć run. Wcelować nierzadko było naprawdę trudno.
W potworki mozna na battle liscie celowac od zawsze a przynajmniej odkad pamietam.