Zobacz pojedynczy post
stary 24-11-2008, 22:56   #130
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
Tia kasa odwieczny dylemat, ale tu akurat moge z całą pewnością siebie powiedzieć że to rp najwiecej kasy jest w stanie zarobic no i ms bo ile ek jest wstanie zarobic w 1 dzien ? mój rekord to 400k bez zabijania bossow typu fox etc
Nieźle. Ja tyle przez 3 miesiące nie mogłem zarobić... Możliwe, że powodem tego są deady, ale i bez nich zgromadzenie MSem tyle pieniędzy w jeden dzień, graniczy z cudem. Ba. Jest to prawie niemożliwe (nie biorę pod uwagę spotkania Demodrasa, bądź Foxa).

Cytuj:
ms chyba kpisz jemu zawsze kasy brakuje moim zdaniem to najmniej zbalansowana profesja osobiście miałem 70 MS a to co robią z Palem to już że czywiścię jest przesada
Nie. On gra RP - On wie lepiej.

Cytuj:
Nom bo ms ma wszedzie waste bla bla bla, czyżby 2 konto Xr3? w sumie nie zdziwiłbym sie, takie same bzdury wypisujesz ogarnijcie sie ms nie jets biedny jak kiedyś jest bogaty i to jest fakt, nie napisałeś jeszcze jaki exp robisz tym swoim wyimaginowanym ek - napisz jak i gdzie jeśli moge cie prosić
Możliwe, że kiedyś cię shackują i spróbujesz zakosztować luksusów, jakimi rzekomo ma uraczyć ciebie Master Sorcerer. Dam sobie rekę uciąć, że wspomnisz moje słowa i przekonasz się, jak ciężkim kawałkiem chleba jest poprowadzenie takiej postaci i wybicie się nią. Mimo wszystko biorę pod uwagę fakt, który mówi o tym, że znasz się na postaciach magicznych lepiej niż ich ownerzy i na pewno potrafił byś nią zarabiać bajońskie sumy pieniędzy, przy zerowym waste. Mam rozumieć, że twoje magiczne ręce po kontakcie z pikselowym czarodziejem (za pośrednictwem klawiatury oczywiście) nadają mu nowych zdolności, w stylu lootowania DSMa na co drugim huncie i nie padania na kicku, gdy na ekranie jest Lodowy Smok. Bzdury, które wymyślasz kompromitują cię przed prawie każdym graczem, który zetknął się z problemem profesji Czarodzieja. Mimo wszystko, mam do ciebie prośbę. Skończ pieprzyć głupoty, ponieważ nie doświadczeni adepci Tibijscy, zaczynając swą przygodę z Sorcererem, mogą pokierować się twoimi refleksjami, które jak widać są kunsztem ślepoty psychicznej. Nic nie poradzę na twoją nie wiedzę. Prawda jest taka, że ty, masz tu właściwie gówno do powiedzenia, co mogę łatwo wywnioskować po twoim popadaniu w skrajność i wyolbrzymianiu, bądź przekręcaniu niektórych wydarzeń/faktów.

@Down
Niektórzy umieją zrozumieć ironię... ty, nie potrafisz jej nawet rozpoznać, ani nawet nie wiesz co ten termin oznacza.

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 25-11-2008 o 14:11.
Xr3 jest offline