Zobacz pojedynczy post
stary 24-11-2008, 23:06   #131
Zientarski
Użytkownik Forum

Zientarski's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2008
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: ---
Profesja: Knight
Gildia: ---
Świat: ---
Poziom: 10
Skille: 43/42
Poziom mag.: 2
Domyślny

Cytuj:
Możliwe, że kiedyś cię shackują i spróbujesz zakosztować luksusów, jakimi rzekomo ma uraczyć ciebie Master Sorcerer. Dam sobie rekę uciąć, że wspomnisz moje słowa i przekonasz się, jak ciężkim kawałkiem chleba jest poprowadzenie takiej postaci i wybicie się nią. Mimo wszystko biorę pod uwagę fakt, który mówi o tym, że znasz się na postaciach magicznych lepiej niż ich ownerzy i na pewno potrafił byś nią zarabiać bajońskie sumy pieniędzy, przy zerowym waste. Mam rozumieć, że twoje magiczne ręce po kontakcie z pikselowym czarodziejem (za pośrednictwem klawiatury oczywiście) nadają mu nowe zdolności, w stylu lootowania DSMa na co drugim huncie i nie padania na kicku, gdy na ekranie jest Lodowy Smok. Bzdury, które wymyślasz kompromitują cię przed prawie każdym graczem, który zetknął się z problemem profesji Czarodzieja. Mimo wszystko, mam do ciebie prośbę. Skończ pieprzyć głupoty, ponieważ nie doświadczeni adepci Tibijscy, zaczynając swą przygodę z Sorcererem, mogą pokierować się twoimi refleksjami, które jak widać są kunsztem ślepoty psychicznej. Nic nie poradzę na twoją nie wiedzę. Prawda jest taka, że ty, masz tu właściwie gówno do powiedzenia, co mogę łatwo wywnioskować po twoim popadaniu w skrajność i wyolbrzymianiu, bądź przekręcaniu niektórych wydarzeń.
Dlaczego zrobiliście z tego tematu offtop? Niektórzy umieją zrozumieć ironię,
aluzję... słowa rzadko występujące na takich forach, wiec Xr3 przestań kpić z innych.

Zablokowali Cie. to bylo chyba dobre bo przez chwile byl spokoj, dlaczego Cie odblokowali?
Zientarski jest offline