Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2008, 09:37   #26
ZapodajMuze
Użytkownik Forum

ZapodajMuze's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2008

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bas Pokaż post
Jeśli wolisz wydać 90zł żeby "szypcjej draga bic" zamiast iść z dziewczyną do kina to coś z toba jest nie tak
Wykalkulujmy to jezeli jestem aktywnym graczem tibijskim to loguje sie chociaz raz dziennie na wiekszy lub mniejszy czas.Pacc nie kosztuje 90 zl ( chyba ze jestes jelonem i przez drom kupujesz) tylko 67 zl , ja jak bylem aktywnym graczem na rl tibi i mialem pacc to gralem okolo 2-6 h dziennie ( 6h rzadko sie zdazalo ale to glownie w zla pogode w dni wolne ) co daje 90 x 4h dziennie (srednia z 2-6h)= 360 h . Hmm no dobrze teraz kino idzesz do kina z dziewczyna wszystko super bilet dla jednej osoby kosztuje w moim miescie 20 zl czyli 2x 20 zl + 15 zl popcorn + 15 cola = 50 zl . Przy szczesciu ze nie bedzie dzieciakow robiacych siare na calym kinie to przelizesz dziewczyne . Jak jestes z dziewczyna troche czasu i jestes troszke starszy to moze sobie pukniesz w co watpie . No to teraz wyliczmy 2h z dziewczyna czy 90 dni i 360 godzin spedzonych na net cherze . Wiem wiem ze tera fajne ziomy wannabe beda chcialy mnie zbesztac , ze jestem no lifer ale ja juz w tibie nie gram a mimo wszystko osmielam sie takie cos napisac . Pacc to czysty zysk chyba ze lubisz thais i free itens plax.
ZapodajMuze jest offline   Odpowiedz z Cytatem