Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2008, 16:13   #300
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mydelniczek Pokaż post
A teraz to taki problem kupić?
Na pewno trudniej niż alkohol... dużo trudniej, ja jeszcze nie słyszałem żeby ktoś tym handlował w moim otoczeniu, czyli są milion takich ludzi jak ja. A alkohol można zdobyć w każdej chwili..
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Evil Maul Pokaż post
piję od 5 lat (no ale nie dzień w dzień) i w życiu nie poczułem jakiegoś uzależnienia fizycznego, już prędzej poczułem chęć brania Tramadolu (silny lek przeciwbólowy) kiedy mi lekarz przepisał bo miałem zbite kolano.
haha xDD Dokładnie żywy przykład tego, że alkohol nie uzależnia tak jak narkotyki.. :S
Ps. Spider Ktoś bardzo trafnie cię ocenił, "zbuntowane dziecko któremu nic się nie podoba". Życie jest brutalne i nie musi ci się wcale podobać. Nikt nie powiedział, że będzie łatwo xD
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD

Ostatnio edytowany przez Lechista - 25-11-2008 o 16:15.
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem